AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Νέα στοιχεία για την δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι περιπλέκουν κι άλλο το έγκλημα

[ad_1]

Καθώς οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, όλο και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Από εχθές ειδικά κλιμάκια του στρατού με ναρκαλιευτές χτενίζουν την περιοχή κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός του 31χρονου με σκοπό να εντοπίσουν την κυνηγετική του καραμπίνα ή τυχόν άλλα φυσίγγια.

Οι έρευνες όμως επεκτείνονται και πέραν αυτού του σημείου, ακόμα και μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, με ειδικά κλιμάκια του στρατού να αναζητούν κάθε πιθανόν στοιχείo που θα εξιχνιάσει την υπόθεση.

Το τετράδιο με τις σημειώσεις

Το τετράδιο του Μπάμπη αναμένεται να δώσει φως στην δολοφονία του καθώς μέσα το θύμα κατέγραφε ημερομηνίες, τοποθεσίες, ποσά και ονόματα.

Συγκεκριμένα, στο τετράδιο του 31χρονου σύμφωνα με τη ΕΡΤ υπήρχε το όνομα του 50χρονου κρεοπώλη όπου δίπλα έγραφε ότι του χρωστούσε 3.000 ευρώ. Επίσης μέσα υπήρχε σημειωμένη η ξαδέλφη του με το ποσό των 1.500 ευρώ, ένας φίλος του 400 ευρώ και ένας άλλος φίλος του 100 ευρώ.

Το γραφόμενο ποσό που είχε σημειώσει ο Μπάμπης έρχεται σε αντίθεση με όσα ανέφερε στην απολογία του ο κρεοπώλης.

Στην απολογία του ο 50χρονος κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες για την ανθρωποκτονία. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι « Σας το ξαναείπα, είμαι αθώος. Όσες φορές και αν με ρωτήσετε, θα συνεχίσω να το λέω πως δεν σκότωσα εγώ τον Μπάμπη. Όσα λέγονται για τα δανεικά χρήματα που μου αποδίδουν πως χρωστούσα, δεν ισχύουν. Τα μόνα λεφτά που είχα δανειστεί ήταν 1.000 ευρώ και πιο παλιά, τον Ιούνιο, όταν και δανείστηκα το ποσό των 6.500 ευρώ. Δεν υπάρχουν άλλα δανεικά πέρα από αυτά που σας είπα. Αν χρωστούσαν και άλλα άτομα δεν το ξέρω».

Νέα στοιχεία για την δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι περιπλέκουν κι άλλο το έγκλημα.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη ο 31χρονος Μπάμπης φέρεται να είχε ανοιχτό το κινητό του, σε κάποια εφαρμογή για να ακούγεται η συνομιλία του με τον 51χρονο κρεοπώλη που είναι ο βασικός κατηγορούμενος για την δολοφονία του.

Ο κ. Τσουκάλης τόνισε ότι η σορός του Μπάμπη μπορεί να «μιλήσει» αλλά εξίσου σημαντικό είναι να βρεθούν το κινητό του τηλέφωνο αλλά και το όπλο.

Ο Γιώργος Τσουκάλης τόνισε σχετικά με το κινητό του Μπάμπη

«Εάν βρεθεί και το όπλο και το τηλέφωνο επίσης θα είναι πολύ σημαντικά. Και βέβαια έχουμε και κάτι πολύ σημαντικό. Εδώ επιβεβαιωνόμαστε όσοι λέμε από την πρώτη μέρα ότι ο Μπάμπης παγιδεύτηκε. Γιατί έχει αποδειχθεί από την άρση του απορρήτου ότι το τηλέφωνο του Μπάμπη κατά τη διάρκεια της διαδρομής που ήταν μαζί με τον φερόμενο ως δράστη που είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, ήταν σε συνεδρία, ήταν ανοιχτή η γραμμή σε κάποια εφαρμογή.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μπάμπης το είχε ανοιχτό για να ακούει κάποιος χωρίς να το αντιληφθεί ο κρεοπώλης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τον ανακριτή και από τις διωκτικές αρχές αν είχε το τηλέφωνό ο Μπάμπης, είπε “δεν ξέρω, δεν το είδα”. Που σημαίνει ότι η συνεδρία την οποίαν είχε ο Μπάμπης δεν ήταν για να μιλάει ο Μπάμπης, απλώς το είχε ανοιχτό για να ακούγεται η συνομιλία»

Το τρίτο άτομο

Σχετικά με το τρίτο άτομο, το οποίο φέρεται να ήταν σε αυτή τη συνομιλία είπε: «Υπάρχει κι ένα άτομο το οποίο είναι μέσα στον πυρήνα της παρέας, το οποίο δεν έχει καταθέσει ακόμη. Ενδεχομένως να είναι αυτό, ενδεχομένως και κάποιο άλλο. Πάντως, αν ήταν έτσι ανοιχτή η γραμμή του Μπάμπη με κάποια εφαρμογή, το άτομο αυτό θα πρέπει να είναι άτομο εμπιστοσύνης του Μπάμπη»

Οι αντιφάσεις του κρεοπώλη και το DNA

Ο ιδιωτικός ερευνητής είπε ότι παρότι έχουν περάσει αρκετές μέρες -ανεξαρτήτως της υγρασίας της περιοχής- το DNA θα μιλήσεις καθώς θα υπάρξουν στοιχεία, επιπλέον αναφέρθηκε και στις αντιφάσεις του κρεοπώλη και είπε: «Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλα συντριπτικά στοιχεία. Τα ψέματα και οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε ο 51χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος σε κάθε καινούργια κατάθεση έλεγε και κάτι διαφορετικό».

Δημογκλίδου: Σημασία για εμάς να βρεθεί το κινητό τηλέφωνο

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, στο πρωί της Πέμπτης στο MEGA σημασία έχει να βρεθεί το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου.

Συγκεκριμένα η εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε ότι «Σημασία για εμάς στη συγκεκριμένη φάση έχει να βρεθεί το κινητό τηλέφωνο του θύματος, όπως και το όπλο του εγκλήματος, που πιθανότατα είναι το όπλο του θύματος».

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι «είναι σε εκκρεμότητα τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Χθες ζητήθηκε και η συνδρομή του Στρατού, καθώς οι αστυνομικοί πιστεύουν πως το κινητό και το όπλο βρίσκονται μέσα στο νερό».

Όσον αφορά για το τετράδιο που βρέθηκε στο σπίτι του θύματος ανέφερε «Υπάρχουν κάποιες, μάλλον ιδιόχειρες σημειώσεις, που έχουν κατατεθεί στην ελληνική αστυνομία όπως και στη Δικαιοσύνη», ενώ πρόσθεσε ότι πολλά από αυτά που ακούγονται δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Συγκλονιστική μαρτυρία για το παρελθόν του κρεοπώλη από την Πρόεδρο του Συλλόγου Φιλόζωοι Μεσολογγίου «Η Ελπίδα», Πηνελόπη Μόκα.

Related posts

Αιτωλ/νία: Που θα γίνουν δωρεάν διαγνωστικοί έλεγχοι την Πέμπτη, 14/12

aitoloakarnanianews

ΠΑΝ.ΣΥ. σε Φλωρίδη: «Απαράδεκτη η κατάργηση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου-Όχι σε αλλαγές στο δικαστικό χάρτη»

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Πρωτοχρονιάτικο τρέξιμο, για να πάει καλά το 2024 (ΦΩΤΟ)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο