AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Νένα Μεντή: «Ήμουν πολύ χαρτόμουτρο»

[ad_1]

Η Νένα Μεντή έδωσε μια τηλεοπτική συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη για λογαριασμό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Μega. H δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τα χαρτιά και συγκεκριμένα με την πόκα.

«Ήμουν πολύ φαν του χαρτιού. Αυτό με συγκίνησε και στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου μαζί με τα τραγούδια της, πόκα εκείνη πόκα κι εγώ. Η αγάπη για τα χαρτιά μάλλον είναι κληρονομική από τον παππού μου, τον οποίο δεν γνώρισα ποτέ, θέμα DNA μάλλον, και έβγαλα χρήματα από τα χαρτιά. Όταν άρχισα τα χαρτιά ήμουν με τον πρώτο μου σύζυγο, ο οποίος ‘έφυγε’ από τη ζωή πολύ νέος. Όταν έμεινα μονή έμαθα και την πόκα. Είχα το μικρόβιο του χαρτιού στο αίμα μου, όταν έβλεπα τράπουλα συγκινούμουν, με τα χαρτιά πλήρωσα ενοίκιο, ηλεκτρικό και τηλέφωνο. Το χαρτί κόπηκε όταν άρχισα να δουλεύω πολύ και απέκτησα παιδί» δήλωσε σχετικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Ερωτώμενη για τις παραχωρήσεις που έχει κάνει η Νένα Μεντή πρόσθεσε πως: «έκανα λιγότερες παραχωρήσεις από όσες θα ντρεπόμουν και θα είχα τύψεις, έμεινα επίμονη και στοχοπροσηλωμένη όσο μου επέτρεπε το στομάχι και η φτώχεια μας. Είμαστε πολύ φτωχοί και είχα και παιδί, άρα ναι, έχω κάνει κάποια πράγματα που αν ήμουν καλύτερα οικονομικά δε θα τα έκανα. Στις παραχωρήσεις μου δε μου άρεσαν κυρίως οι άνθρωποι που έκαναν τις δουλειές, καλύτερα να τα ομολογεί κανείς αυτά για να είναι καλά με τον εαυτό του».

«Δεν είχα πάντα επιτυχίες, έχω περάσει πολύ δύσκολα στο θέατρο τα πρώτα 25 χρονιά της ζωής μου. Μόνο όταν άρχισα την τηλεόραση άρχισαν τα εύκολα», συμπλήρωσε.


[ad_2]

Source link

Related posts

Γιατί σπάμε ρόδι την Πρωτοχρονιά – Η ιστορία πίσω από το έθιμο

Πράγματα που καλό είναι να μην κάνεις στα social

Τα οφέλη της φράουλας – Tromaktiko.gr

Αφήστε ένα σχόλιο