AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Να γίνουν δύο νομοί στην Αιτωλ/νία και νέα Περιφέρεια με την Λευκάδα!

[ad_1]

H συντονιστική επιτροπή πολιτών για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι προχώρησε σήμερα, στην είσοδο του Αγρινίου στον κόμβο Τσίγκα, σε κινητοποίηση ζητώντας να προχωρήσει το έργο, το οποίο θα δώσει αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή 

Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο Αντιπρόεδρος του οδοντιατρικού συλλόγου, Γιώργος Παπαναστασίου, ο οποίος ομολογουμένως έκανε μια πρόταση που θα συζητηθεί. Επειδή μας “κοντράρουν” οι Μεσολογγίτες πρότεινε να υπάρξει διαχωρισμός του νομού, με έδρες το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι και να γίνει μια νέα Περιφέρεια η οποία θα συμπεριλαμβάνει και την Λευκάδα.

” 100.000 κατοίκους το Αγρίνιο και είναι η μόνη πόλη στην Ελλάδα που δεν έχει τίποτα. Αν δείτε οι άλλες πόλεις μικρότερες έχουν και πανεπιστήμια και δρόμους και εργοστάσια και στρατό, εμείς δεν έχουμε τίποτα. Μεγάλωσα στο κέντρο της πόλης, στην κεντρική πλατεία είναι το πατρικό μου σπίτι. Μισό αιώνα τώρα ακούω τα ίδια και τα ίδια, υποσχέσεις, υποσχέσεις δεν έχει γίνει τίποτα σε αυτή την πόλη. Όπως είπε και ο ξάδερφός μου, ο δήμαρχος, τελευταίο έργο ήταν το δικαστικό μέγαρο, σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε δικαστικό μέγαρο, η πρότασή μου είναι επιτέλους να διαχωριστούμε. Οι φίλοι μας οι Μεσολογγίτες, με το δίκιο τους, μας μπλοκάρουν συνέχεια, έχουνε δίκιο. Η πρόταση μου είναι να γίνουν δύο νομοί Αιτωλίας και Ακαρνανίας, με έδρες αντίστοιχα το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι και να το προχωρήσω ακόμα περισσότερο να πάρουμε και τη Λευκάδα και να γίνει νέα Περιφέρεια Δυτική Στερεάς Ελλάδας” ανέφερε ο κ.Παπαναστασίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 29.48′

Related posts

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας

aitoloakarnanianews

Τσικνοπέμπτη: Πρόβλεψη για βροχές από το μεσημέρι

aitoloakarnanianews

Όχημα άρπαξε φωτιά στις Παπαδάτες Αγρινίου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο