AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ έκανε βιαστικά σουτ, δεν μπορεί να είναι πρώτη σε τόσες κατηγορίες και να μην σκοράρει»

[ad_1]

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την γκέλα της ΑΕΚ στην έδρα του Πανσερραϊκού τονίζοντας πως η ΑΕΚ θα έπρεπε να είχε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι με βάση την απόδοσή της και πως αποτελεί πρόβλημα ότι δεν σκοράρει, παρά τα καλά νούμερα που έχει.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή του στη Nova «Monday FC» το «στραβοπάτημα» της ΑΕΚ κόντρα στο Πανσερραϊκό στις Σέρρες, με το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων λήγει ισόπαλο με το σκορ στο 2-2.

Εξήγησε πως η «Ένωση» συνεχίζει να χάνει βαθμούς ενώ είναι καλύτερη από τον αντίπαλό της και είναι πρόβλημα ότι συνεχίζει να μην σκοράρει αρκετά, παρά τις εξαιρετικές επιδόσεις και τις πρωτιές της σε αρκετές κατηγορίες. Επεσήμανε ακόμη ότι πολλοί παίκτες των «κιτρινόμαυρων» το βράδυ της Πέμπτης έκαναν σουτ από δύσκολες γωνίες, κάτι το οποίο δεν θα σου βγαίνει πάντα σε καλό, απλά και μόνο επειδή δημιουργείς πολλές τελικές.

«Η ΑΕΚ έδωσε ξανά δικαιώματα. Έκανε λάθος ο Αθανασιάδης, αλλά και δευτερόλεπτα πριν είχε δοκάρι. Έβαλε δύο γκολ, ενώ μπορούσε να βάλει 3-4, γιατί ήταν και πάλι επιπόλαια στο τελείωμα των φάσεων. Ο Πανσερραϊκός δεν κλείστηκε, αλλά έβγαινε μπροστά με δέκα παίκτες, όμως η ΑΕΚ ήταν πολύ βιαστική. Δεν ήταν κακή, δημιουργούσε ευκαιρίες, αλλά αν δεν τελειώσεις το ματς κάτι μπορεί να στραβώσει στο τέλος. Έχει μόλις 27 γκολ και είναι πρώτη στα x-Goals.

Μπορεί να γίνει λάθος στο τέλος ενός αγώνα, αλλά αν είχε βάλει τα γκολ που μπορούσε, δεν θα είχε σημασία τώρα. Όλα αυτά μετράνε και στην ψυχολογία, αρχίζει να αγχώνεται. Φυσικά παίζουν ρόλο η κούραση και οι απουσίες, αλλά παρ’ όλα αυτά με την απόδοσή της έπρεπε να πάρει το ματς. Δέχομαι π.χ. την ήττα στον ΟΦΗ, αλλά η ΑΕΚ χάνει βαθμούς ξανά παρότι είναι καλύτερη από τον αντίπαλο».

Για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου:

«Στο χτύπημα στον Λιβάι ίσως έκρινε ότι ήταν από πίσω. Μπορούσε να δώσει, μπορούσε και να μη δώσει κόκκινη κάρτα. Στο μαρκάρισμα του Ουεντραόγκο μπορούσε να δοθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα».

Δείτε εδώ αναλυτικά το απόσπασμα για την ΑΕΚ.

[ad_2]

Source link

Related posts

Οι ευχές της ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μελισσανίδη: «Πρόεδρε, να τα εκατοστήσεις»

Error 404 | gazzetta.gr

Ο δεύτερος πιο μακρινός γαλαξίας ανακαλύφθηκε με το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb

Αφήστε ένα σχόλιο