AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Ντέμης Νικολαϊδης: “Είχα κόμπλεξ παλιά, εγώ ήμουν το πρόβλημα”

[ad_1]

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στο παρλεθόν δεν μας είχε συνηθίσει να κάνει δηλώσεις, ειδικά σε θέματα πιο προσωπικά. Ωστόσο, τελευταία, ο πρώην ποδοσφαιριστής, έχει γίνει πιο εξωστρεφής και μιλάει με μεγαλύτερ άνεση στις τηλεοπτικές κάμερες.

Κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος, όταν μίλησε στους δημοσιογράφους, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος του Action 24.

«Δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα εκπομπή γιατί ήμουν κλειστός, αντικοινωνικός, αντιδημοσιογραφικός. Δεν ξέρω γιατί ένιωθα έτσι, μάλλον είχα πολλά κόμπλεξ. Πλέον όμως, χαίρομαι γιατί αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά είναι χόμπι. Είχα κόμπλεξ και πρόβλημα και δεν μιλούσα στους δημοσιογράφους. Εγώ είχα το πρόβλημα όμως, όχι αυτοί. Τώρα είμαι πιο ανοιχτός και γι’ αυτό μιλάω και τώρα σε εσάς», είπε αρχικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Και συνέχισε αναφερόμενος στα δύο του παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο. «Η κόρη μου Μελίνα είναι στο εξωτερικό οπότε δεν βλέπει την εκπομπή μου αλλά τα συζητάμε όλα. Θα βάλω την κόρη μου να βλέπει αθλητική εκπομπή; Αν δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρό είναι λίγο βαρετό να το βλέπεις. Ο γιος μου την βλέπει την εκπομπή, μου κάνει σχόλια, μου στέλνει πληροφορίες, είναι αυστηρός κριτής», είπε.

Κλείνοντας ο Ντέμης Νικολαΐδης απάντησε: «Δεν παίζω μπάλα αυτό το διάστημα θα ξεκινήσω όμως. Για αρκετό καιρό είχα σταματήσει γιατί είχα πάρει και κιλά και δεν μπορούσα να παίζω ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Μελίνα Μερκούρη: «Από τη ζωή μέχρι τον θάνατο, ένα τσιγάρο δρόμος»

Ματούλα: Ο μαναχικός θάνατος και το παρασκήνιο πίσω από την ανύπαρκτη σχέση με τον γιο της, Λορέντζο Καριέρε

Αυτή είναι η πρώτη αιτία θανάτου στις γυναίκες με εμμηνόπαυση


[ad_2]

Source link

Related posts

Τι μπορούν να κάνουν μαζί ένας σκύλος και δέκα… παπάκια! (video)

Γάμος Ελέτσι – Λεμονίδη: Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής του πάρτι φορδιαφυγής

Το BBC αποθεώνει την Ικαρία: Το νησί της μακροζωίας

Αφήστε ένα σχόλιο