AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Νυφαντόπουλος: «Ήμουν για κάτι καλύτερο, τώρα θα προσπαθήσω όσο δεν πάει για το Παρίσι» (vid)

[ad_1]

Ικανοποιημένος για τη σεζόν που έκανε και έτοιμος για τον ανοιχτό, φεύγει από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκόβη ο Γιάννης Νυφαντόπουλος.

Αποστολή στη Γλασκόβη: Πηνελόπη Γκιώνη

Με την τέταρτη θέση στη σειρά του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ολοκληρώνει τη σεζόν του κλειστού ο Γιάννης Νυφαντόπουλος.

Ο Έλληνας σπρίντερ αγωνίστηκε ανάμεσα σε κορυφαίους σπρίντερ και κατάφερε να καταλάβει την τέταρτη θέση στη σειρά του με χρόνο 6.74, μετά από μία σεζόν που του έφερε δύο ατομικά ρεκόρ.

Μετά την κούρσα του, ο ίδιος μίλησε στο Gazzetta από τη μεικτή ζώνη της Emirates Arena και δήλωσε πως φεύγει ευχαριστημένος από τη διοργάνωση και ξεκινά με αισιοδοξία για τη σεζόν του ανοιχτού:

«Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, το ευχαριστήθηκα. Σίγουρα ήθελα κάτι καλύτερο, πιστεύω πως ήμουν για κάτι καλύτερο παρ’ όλα αυτά ψάρωσα λίγο με τον Καναδό γιατί αυτόν είχα βάλει στο μάτι, είδα ότι ήμουν αρκετά καλά δίπλα του και και έφυγα μπροστά αλλά τελικά… τέταρτος στη σειρά μου.

Σίγουρα φεύγω ικανοποιημένος που κατάφερα να αγωνιστώ εδώ, η σεζόν του κλειστού ήταν πετυχημένη με δύο ατομικά ρεκόρ. Τώρα στοχεύουμε στον ανοιχτό για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Ρώμη πρώτα, έχουμε ταγκάρει τις 8 Ιουνίου για εκεί, και στα 100μ αλλά και με τη σκυταλοδρομία και με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο τέλος… Θα το προσπαθήσουμε όσο δεν πάει!».

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη Νυφαντόπουλου στο Gazzetta

Νωρίτερα, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Νυφαντόπουλος δήλωσε: «Δεν με αντιπροσωπεύει πολύ ο χρόνος αλλά είμαι χαρούμενος που ήρθε να ανταγωνιστώ τους κορυφαίους. Ηρθα λίγο απρόσμενα εδώ με πρόσκληση και άλλαξε το πρόγραμμα την τελευταία στιγμή. Ηθελα να αποδώσω το καλύτερο δυνατό. Ηταν αξιοπρεπής εμφάνιση, αλλά δεν έφερε το ατομικό ρεκόρ.

Τρομερή ποιότητα αθλητών και εγκαταστάσεων εδώ, που στην Ελλάδα δεν συναντάμε. Ελπίζω κάποια στιγμή να βελτιωθεί η κατάσταση στη χώρα μας.

Προσωπικά έχω… λοκάρει στα 100 μέτρα και τη σκυτάλη για το Ευρωπαϊκό στη Ρώμη, όπου πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή ομάδα. Για το Παρίσι θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους. Στα 33 μου κατάφερα να τρέξω σε Παγκόσμιο κλειστού και θα ήταν χαρά και τιμή να πάω και σε μία Ολυμπιάδα».


[ad_2]

Source link

Related posts

«Ψηφίζουν» Σάττι οι Eurofans – Σε τι θέση κατατάσσουν το «Ζάρι» στον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό

Σάκκαρη: «Εμοιαζε περισσότερο σαν τελευταίο ματς της προηγούμενης σεζόν»

Σέλτικς – Πέισερς 155-104: Η Βοστώνη σκορπά τον… τρόμο (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο