AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Νότιγχαμ Φόρεστ: Τελειώνει ο Στιβ Κούπερ, φαβορί Λοπετέγκι και Μάρκο Σίλβα!

[ad_1]

Σύμφωνα με τη Daily Mail μετά και τη συντριβή της Νότιγχαμ Φόρεστ από τη Φούλαμ ο Στιβ Κούπερ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Φαβορί Ζουλιέν Λοπετέγκι και Μάρκο Σίλβα.

Σε δύσκολη θέση ο Στιβ Κούπερ. Σύμφωνα με τη Daily Mail μετά και τη συντριβή της Νότιγχαμ Φόρεστ από τη Φούλαμ με 5-0 ο Ουαλός τεχνικός βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου και αναμένονται άμεσες εξελίξεις.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ υπάρχουν δυο φαβορί για τη διαδοχή του Κούπερ στον πάγκο της Reds. Από τη μια ο πιο προσιτός Ζουλιέν Λοπετέγκι, ο οποίος αποχώρησε από τη Γουλβς τον περασμένο Αύγουστο και η σαφώς πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Φούλαμ έως το 2026.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τους Βρετανούς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφυγε από το «Craven Cottage» πριν την ολοκλήρωση του ματς. Πάντως ο Κούπερ έχει στο πλευρό του τον κόσμο που τον χειροκρότησε ακόμα και μετά τη βαριά ήττα από τη Φούλαμ.

Οι Reds τρέχουν αρνητικό σερί με τέσσερις διαδοχικές ήττες, ενώ έχουν μόνο μια νίκη στα τελευταία έντεκα παιχνίδια τους στην Premier League. H Φόρεστ βρίσκεται στη 16η θέση με 13 βαθμούς και βρίσκεται στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.


[ad_2]

Source link

Related posts

LIVE το ΝΒΑ στο Gazzetta

Μάικ Μπράουν για Βεζένκοβ: «Πρέπει να δουλέψει περισσότερο και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία»

Οι Νετς… άλωσαν το Μαϊάμι, οι Καβς απέδρασαν από τη Νέα Υόρκη (vids)

Αφήστε ένα σχόλιο