AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Ν. Φαραντούρης στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ : Γιατί τόσα προβλήματα στην Αιτωλοακαρνανία …αφού υπήρξαν κονδύλια!

[ad_1]

Μια ουσιαστική συζήτηση σήμερα στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με ομιλητή τον κ.Νικόλα Φαραντούρη Καθηγητή Ευρωπαϊκού Δικαίου στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παραβρέθηκαν ο Κώστας Ταφλανίδης, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Μίλτος Ζαμπάρας, πολιτευτές, ο Δημήτρης Τραπεζιώτης καθώς και μέλη και φίλοι του κόμματος.

Ήταν μια εκδήλωση στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου και επιδίωξη των στελεχών του κόμματος να ακούσουν τις/τους πολίτες, τους προβληματισμούς τους και τις προτάσεις τους για όλα όσα τους αφορούν. Για το λόγο αυτό ο Κώστας Ταφλανίδης ζήτησε την ενεργό συμμετοχή όλων και κυρίως των νέων  στις εκλογές για τους αντιπροσώπους για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Φαραντούρης μίλησε για την τρέχουσα επικαιρότητα, τις πολιτικές ιεραρχήσεις της κυβέρνησης, τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για το μεγάλο ζήτημα της ακρίβειας που απασχολεί έντονα τους πολίτες επεσήμανε  ότι θα πρέπει η κυβέρνηση αφενώς μεν να «χτυπήσει» στις συμφωνίες που γίνονται μεταξύ εταιρειών ενέργειας που κρατάνε υψηλά το ενεργειακό κόστος και από την άλλη ότι θα πρέπει να μειωθεί ο ΦΠΑ αν θέλουμε να μειωθούν και οι τιμές στα ράφια.Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την προσπάθεια των επόμενων ημερών μέχρι τις ευρωεκλογές, μια προσπάθεια που θα δείξει αν το κόμμα μπορεί να εκφράσει πλειοψηφικά την Ελληνική κοινωνία. Κι έσπευσε να δηλώσει πως ο ίδιος πιστεύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να τα καταφέρει και γι’ αυτό συμμετέχει ο ίδιος στην προσπάθεια αυτή.

Ο Νικόλας Φαραντούρης κατάγεται από τη Σάμη της Κεφαλονιάς και δεν έκρυψε την αγάπη του για την Αιτωλοακαρνανία, την οποία όπως είπε επισκέπτεται συχνά, αλλά και τον προβληματισμό του για κονδύλια που χάθηκαν ή δεν αξιοποιήθηκαν σωστά στην περιοχή μας και έτσι ο νομός μας παραμένει με πολλά προβλήματα. “Είμαστε εδώ για να τα συζητήσουμε όλα αυτά” ανέφερε χαρακτηριστικά και προανήγγειλε το επόμενο διάστημα και άλλες επισκέψεις στην Αιτωλοακαρνανία.

Related posts

Φορολογικές δηλώσεις: Πότε ξεκινά η υποβολή τους – Έρχονται τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ

aitoloakarnanianews

Χαμός με τις τηλεφωνικές απάτες στο Αγρίνιο – Ενημερώστε τους ηλικιωμένους

aitoloakarnanianews

Υψηλό το ποσοστό των νεκρών μοτοσικλετιστών στην Ελλάδα σε σχέση με την ΕΕ

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο