AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Οι μάσκες έπεσαν, άνθρακες ο θησαυρός κε Σπανέ…

[ad_1]

Καμία απορία δεν προξένησε η άρνηση του πρώην αντιπροέδρου κου Σπανού να παραβρεθούμε αμφότεροι σε μια ανοιχτή συνέντευξη Τύπου με αντικείμενο τα οικονομικά της Κοινωφελούς και ότι άλλο θα ήθελε να αναλύσει ο καθένας μας.

Αποδείχτηκε ότι πρόκειται για έναν κοινό συκοφάντη που το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να προσπαθεί να δημιουργήσει σκιές και να σταματήσει το έργο μας.

Ο κ. Σπανός αρνήθηκε την πρόσκλησή μου κατά την οποία θα είχε τη δυνατότητα να παραθέσει τα… «συγκλονιστικά στοιχεία» που δήθεν έδειχναν κακοδιαχείριση στην Κοινωφελή. Έγινε μάλιστα πολιτικά γελοίος όταν προσπαθώντας να δικαιολογήσει την άρνησή του προφασίστηκε ότι δεν έχει στοιχεία! Τότε πως βυσσοδομούσε έναν και πλέον χρόνο κατά εμού και της Επιχείρησης; Με ποια στοιχεία έριχνε σκιές;

Παραδίδω τον κ. Σπανό στην κρίση της τοπικής μας κοινωνίας. Παραδίδω επίσης μια Κοινωφελή σε καλύτερο σημείο από ποτέ, σύμφωνα με όσα έχω παραθέσει πολλάκις με όλους τους τρόπους: Στο δημοτικό συμβούλιο, στα διοικητικά συμβούλια, στα μέσα ενημέρωσης και σε όποιον μου ζήτησε να προσέλθει και να ενημερωθεί.

Οι μάσκες έπεσαν. Σε ότι αφορά τους συκοφάντες όμως δεν πρόκειται να σταματήσω εδώ.

Κύριε Σπανέ στην αστεία ανακοίνωση σας μου ευχηθήκατε καλή επιστροφή… Δυστυχώς για εσάς σε αντίθεση με την εικοσαετή αυτοδιοικητική διαδρομή μου δεν θα σας το ευχηθεί κανείς και ποτέ κάτι αντίστοιχο… Γιατί απλά εσείς και η αυτοδιοίκηση δεν ανταμώσατε ποτέ….

Συνεχίστε λοιπόν στον αναπαυτικό καναπέ σας το μόνο πράγμα που ξέρετε να κάνετε, να βγάζετε τα όποια απωθημένα σας μέσω του Facebook… Εσείς και κάποιοι άλλοι ψευδώνυμοι που θα κληθούν σύντομα από την Δικαιοσύνη.

Σας λυπάμαι!!!

Ο Πρόεδρος της

Δ.Κ.Ε.Κ.Α.Π.Μ

Παντελής Ι. Καρατσόλης

[ad_2]

Related posts

Μεγάλη Χώρα Αγρινίου: Αγιασμός στον κάμπο για τους προστάτες Αγίους των γεωργών & κτηνοτρόφων

aitoloakarnanianews

Εγκαινιάζονται στο Μεσολόγγι το Συσσίτιο Απόρων «Σπίτι Γαλήνης Χριστού» & το Κέντρο Συμπαραστάσεως Οικογενείας

aitoloakarnanianews

Η Αγρινιώτισσα Ανδριάνα Καγιά στο Survivor!

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο