AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Οι πρώτες αντιδράσεις για το τραγούδι “Ζάρι” – “Δεν αντιλαμβάνεστε την ταυτότητά της”

[ad_1]

Το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου 2024 στον αέρα της ΕΡΤ παρουσιάστηκε σε πρώτη μετάδοση το τραγούδι «θροωι» και το μουσικό βίντεο που «έντυσε το τραγούδι που ερμηνεύει η Μαρίνα Σάττι.

Να θυμίσουμε ότι η χώρα μας διαγωνίζεται στον Β’ Ημιτελικό στις 9 Μάϊου 2024 διεκδικώντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στις 11 Μάϊου.

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα είναι οι φετινοί σχολιαστές για την δημόσια τηλεόραση και τις τρεις βραδιές της Eurovision 2024.

Λίγα λεπτά πριν τις 23:00 χθες, Πέμπτη βράδυ, η ΕΡΤ παρουσίασε το το μουσικό βίντεο το οποίο θύμιζε αρκετά ταξιδιωτικό, αφού η Μαρίνα Σάττι έκανε ένα μικρό ταξίδι με την κάμερα στο κέντρο της Αθήνας και τα αξιοθέατα της πρωτεύουσας.

Αμέσως μετά την προβολή του μουσικού βίντεο, οι Έλληνες τηλεθεατές έσπευσαν να κάνουν τα πρώτα τους σχόλια στα social media με το Twitter φυσικά να πρωταγωνιστεί με τις πρώτες αντιδράσεις του κοινού.



Αρκετοί κατάφεραν να αντιληφθούν τα έθνικ στοιχεία αλλά και την μουσική ταυτότητα της Μαρίνα Σάττι, ωστόσο κάποιοι δεν ενθουσιάστηκαν, είτε με το τραγούδι, είτε με το γρήγορο μουσικού βίντεο.

Δείτε ορισμένα από τα σχόλια στο Twitter:


[ad_2]

Source link

Related posts

Στον χώρο της υποκριτικής μπορεί να δουλέψει ο οποιοσδήποτε

Κατερίνα Καινούργιου: Το Twitter στραφηκε εναντίον της για όσα είπε για τη Φαίη Σκορδά (Βίντεο

Η πρεμιέρα του Dragons’ Den, ο Λιανός και η ατάκα για το Survivor που θα συζητηθεί

Αφήστε ένα σχόλιο