AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Ολοκληρωμένη αποτρίχωση προσώπου και σώματος, με σύγχρονες Laser τεχνικές

[ad_1]

Η αποτρίχωση προσώπου και σώματος με laser, έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο αποτελεσματικές και δημοφιλείς μεθόδους για την απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Πιο συγκεκριμένα, έχει αντικαταστήσει παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης, όπως το κερί και οι κρέμες ή ταινίες αποτρίχωσης, οι οποίες δεν έχουν τα ίδια αποτελέσματα μακροχρόνια, και σίγουρα είναι πιο επίπονες.
Τα τελευταία χρόνια η Laser αποτρίχωση προσώπου και η Laser αποτρίχωση σώματος Alexandrite είναι η αγαπημένη μας θεραπεία, αφού μας χαρίζει μόνιμα ένα απαλό και λείο δέρμα!

Η Dr. Υφαντή Άουρα, εξειδικευμένη Δερματολόγος και επιστημονικός συνεργάτης Νοσοκομείου «Α. Συγγρός», μας βοηθάει να παρουσιάσουμε όλα τα πλεονεκτήματα της Laser τεχνικής για αποτρίχωση προσώπου και σώματος.

Η Τεχνολογία Laser Alexandrite

Η αποτρίχωση με Laser Alexandrite είναι μια καινοτόμος διαδικασία που μέσω της χρήσης λέιζερ, διεισδύει στο δέρμα και εστιάζει στη ρίζα της τρίχας. Η ενέργεια του λέιζερ μετατρέπεται σε θερμότητα, καταστρέφοντας τον θύλακα της τρίχας, χωρίς να προκαλεί ζημιά στους γειτονικούς ιστούς.

Αυτή η διαδικασία προσφέρει μια μακροχρόνια λύση στην αφαίρεση της τρίχας, μειώνοντας σημαντικά την ανάπτυξή της με την πάροδο του χρόνου. Είναι ιδανική τόσο για γυναίκες, όσο και για άνδρες που θέλουν να απολαμβάνουν ένα λείο δέρμα!

Πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με Laser Alexandrite

Η Laser αποτρίχωση προσώπου και σώματος Alexandrite προσφέρει πλήθος πλεονεκτημάτων και χρησιμοποιείται καθημερινά από όλο και περισσότερο κόσμο.

Η μέθοδος αυτή είναι πασίγνωστη κυρίως για την υψηλή αποτελεσματικότητά της στην αφαίρεση τριχών, ακόμα και από τις πιο δύσκολες περιοχές του σώματος. Η ικανότητα του να εστιάζει με ακρίβεια στον θύλακα της τρίχας, εξασφαλίζει μεγαλύτερη επιτυχία στη μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας.

Σε αντίθεση με παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης, όπως το κερί ή οι κρέμες αποτρίχωσης, το laser Alexandrite προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα. Αφού ολοκληρώσετε τις απαιτούμενες συνεδρίες, θα παρατηρήσετε εξαιρετικά σημαντική μείωση στην ανάπτυξη της τρίχας. Η μείωση αυτή διαρκεί για μήνες ίσως και χρόνια, ανάλογα τον τύπο δέρματος κάθε ατόμου.

Τέλος, ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα είναι η ταχύτητα εφαρμογής κάθε συνεδρίας. Έτσι, το Laser Alexandrite επιτρέπει την επεξεργασία μεγάλων περιοχών σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό καθιστά την αποτρίχωση λιγότερο χρονοβόρα και πιο βολική για τις γυναίκες και άνδρες με “γεμάτη” καθημερινότητα.

Laser Alexandrite – Συχνές ερωτήσεις

Μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνει ο κόσμος για το Laser Alexandrite είναι οι εξής:
Πονάει η εφαρμογή με Laser Alexandrite;

Η εφαρμογή με laser δεν προκαλεί πόνο. Ανάλογα με την ευαισθησία του δέρματος, ίσως προκαλέσει κάποια ενόχληση. Χρησιμοποιούνται άλλωστε προϊόντα ψύξης ή τοπικές αναισθητικές κρέμες για να μειώσουν την ενόχληση στο ελάχιστο.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξαρτάται από την περιοχή που θα εφαρμοστεί το laser, τον τύπο της τρίχας και τον τύπο του δέρματος. Κατά μέσο όρο, χρειάζονται 4 έως 6 συνεδρίες για να έχετε μακροχρόνια αποτελέσματα.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Αφού ολοκληρώσετε τις συνεδρίες που έχουν οριστεί από τον ειδικό, τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν από μήνες έως και χρόνια. Φυσικά, η διάρκεια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η επιδερμίδα κάθε ατόμου. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως χρειαστούν μερικές επιπλέον τακτικές συνεδρίες για τη διατήρηση του αποτελέσματος.

Είναι ασφαλής η διαδικασία;

Ναι, η αποτρίχωση με laser Alexandrite είναι μια ασφαλής διαδικασία όταν πραγματοποιείται από εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο Δερματολόγο.

Απολαύστε ένα λείο δέρμα!

Η αποτρίχωση με laser Alexandrite προσφέρει μια αποτελεσματική, ταχεία και μακροχρόνια λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Με την εξελιγμένη τεχνολογία του και την ικανότητά του να προσαρμόζεται σε κάθε τύπο δέρματος, το laser Alexandrite καθιστά την αποτρίχωση μια απλούστερη, γρήγορη και λιγότερο δυσάρεστη διαδικασία για όλους!

Να θυμάστε πως η επιλογή του σωστού Δερματολόγου είναι εξαιρετικής σημασίας, τόσο για την ασφάλεια του δέρματός σας, όσο και για άριστα αποτελέσματα.

Η Dr. Υφαντή Άουρα, εξειδικευμένη Δερματολόγος, πραγματοποιεί αποτρίχωση προσώπου και σώματος με Laser Alexandrite, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα για ορατά και ασφαλή αποτελέσματα!

[ad_2]

Related posts

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 17 Οκτωβρίου

aitoloakarnanianews

Σχολεία: Τέλος τα smartwatch και τα κινητά – Το «ποινολόγιο»

aitoloakarnanianews

«Δρω»: Οι προτάσεις για την Ο.Χ.Ε. -Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού Αιτωλοακαρνανίας

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο