AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Δίλημμα Ελ Καμπί – Γιόβετιτς για την κορυφή της επίθεσης κόντρα στον ΠΑΟΚ

[ad_1]

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το ντέρμπι κόντρα στην ΠΑΟΚ και έχει δύο σχηματισμούς στο μυαλό του.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ (05/11, στις 19:30) και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει αρχίσει να ταξινομεί στο μυαλό του πως θα ρίξει την ομάδα του στο ματς.

Ο Ισπανός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τον Φρέιρε, ο οποίος πιθανόν να επιστρέψει μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες ενώ νοκ-άουτ παραμένει και ο Ιμπόρα, ο οποίος όμως ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις σιγά-σιγά.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός δεν θα ανακοινώσει αποστολή και ο Ισπανός προπονητής έχει στο μυαλό του δύο σχηματισμούς.

Ο πρώτος είναι το 4-4-1-1 με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Ροντινέι, Πορόζο, Ρέτσο και Κίνι στην τετράδα της άμυνας, τον Έσε δίπλα στον Μαντί Καμαρά στον άξονα, έχοντας τον Φορτούνη με τον Ποντένσε στα άκρα και τον Μασούρα λίγο πιο πίσω από τον φορ που θα είναι είτε ο Γιόβετιτς, είτε ο Ελ Καμπί καθώς ο 42χρονος κόουτς έχει δοκιμάσει και τους δύο ενόψει του ματς.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει στο… τραπέζι και το 4-3-3 με τον Αλεξανδρόπουλο να ολοκληρώνει την τριάδα στη μεσαία γραμμή και να μένει εκτός βασικής εντεκάδας ο Μασούρας.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ο Ρουντ υποψήφιος αντίπαλος του Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Λος Κάμπος

F1 – Η FIA εξηγεί γιατί δεν έχασε το βάθρο ο Λεκλέρ

Ντοκουμέντο από την μαφιόζικη εκτέλεση στο Ν. Κόσμο: Περαστικός με σκύλο άρχισε να τρέχει (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο