AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Η νέα προσπάθεια της Λυών για Κάρμο πέφτει στο… κενό σύμφωνα με τους Γάλλους

[ad_1]

Η Λυών φαίνεται πως έκανε δεύτερη προσπάθεια για τον Νταβίντ Κάρμο αλλά όπως τονίζουν στη Γαλλία, δύσκολα θα χαλάσει το deal με τον Ολυμπιακό.

Ο Νταβίντ Κάρμο βρίσκεται μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό και απομένει να βρει η Πόρτο τον αντικαταστάτη του ώστε να δώσει το τελικό «οκ» για τον εξάμηνο δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

Μάλιστα στην Πορτογαλία τόνισαν πως ο 24χρονος δεν αποκλείεται να ταξιδέψει για την Ελλάδα μέσα στο επόμενο 24ωρο, όμως στη Γαλλία θεωρούν πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και ότι οι Πειραιώτες δεν παίζουν… μόνοι τους.

Αρχικά το «RMC Sports» ανέφερε πως η Λυών επέστρεψε δυναμικά στην περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού και μάλιστα με καλύτερη πρόταση από τους «ερυθρολεύκων» καθώς προσφέρει 500 χιλιάδες ευρώ και 100 χιλιάδες ευρώ ως μπόνους μόνο για το ενοίκιο και οψιόν αγοράς.

Παράλληλα έκαναν λόγο για… προσπέραση στην κούρσα με τον Ολυμπιακό καθώς ο ποδοσφαιριστής φαινόταν πιο θετικός να συνεχίσει στο γαλλικό πρωτάθλημα, ωστόσο η «Foot Mercato» πρόσθεσε ένα σημαντικό «αλλά».

Όπως γράφτηκε, πολύ δύσκολα θα χαλάσει το deal του Ολυμπιακού με τον Κάρμο και πως μόλις η Πόρτο βρει τον αντικαταστάτη του θα ανάψει αμέσως το πράσινο φως για την παραχώρησή του, ρίχνοντας στο κενό τις νέες προσπάθειες του γαλλικού συλλόγου.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ιστιοπλοΐα: Στην 9η θέση του κόσμου οι Αχλάτης και Παπαδοπούλου

Ρεάλ Μαδρίτης: Τα προβλήματα ενόψει της «διαβολοβδομάδα» και η ατάκα του Χεζόνια: «Όλοι θέλουν να μας νικήσουν»

ΑΕΚ: Εκτός με ενοχλήσεις ο Γιόνσον από το ματς με τη Μαρσέιγ

Αφήστε ένα σχόλιο