AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η άφιξη του Αμπέι για να κλείσει και η νέα σύνδεση Αλ Μουσράτι – Καρβαλιάλ

[ad_1]

Ο Ολυμπιακός θα είναι δραστήριος μεταγραφικά και αυτήν την εβδομάδα καθώς είναι πιθανό να ολοκληρώσει τρεις προσθήκες (ή και παραπάνω εάν προλάβει), εκ των οποίων η μία του νεαρού στόπερ.

Το νέο όνομα που είχε προκύψει εδώ και μέρες από Αγγλία μεριά πώς κλείνει (με αγορά) είναι ο νεαρός Αμπέι. Παίκτης με διαβατήριο από Αγγλία και Νιγηρία που είναι κυρίως αριστεροπόδαρος στόπερ.

Ο Νέλσον Αμπέι ενίοτε παίζει και ως αριστερός ή γενικά ακραίος μπακ. Στη Ρέντινγκ φέτος έχει 26 ματς. Είναι 20 ετών και με ύψος 1.87 μέτρα και το όνομά του είχε ξαναακουστεί για τους Πειραιώτες και για την ενίσχυσή τους στο αμυντικό σκέλος.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά ο Ολυμπιακός έφερε ήδη τον παίκτη στην Ελλάδα για τυπικά. Στο μεταξύ είναι ιδιαίτερα πιθανό ο Ολυμπιακός – εντός της τρέχουσας εβδομάδας – να κλείσει και τον Κάρμο και τον Γκαστόν Ερνάντες (και ανάλογα με τις επαφές που γίνονται ίσως και μία ακόμα προσθήκη).

Την ίδια στιγμή σε Βραζιλία και Πορτογαλία συνέδεαν σε αναφορές και ρεπορτάζ αργά το βράδυ τον εξαιρετικό χαφ Αλ Μουσράτι με τον κόουτς Καρβαλιάλ με την εκτίμηση πώς αυτή η σύνδεση και σχέση μπορεί να κρατήσει ανοιχτό… παραθυράκι για ενδεχόμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Τις προηγούενες ώρες πάντως στη Βραζιλία γινόταν λόγος για συμφωνία με τη Φλαμένγκο για τον διεθνή μέσο.

[ad_2]

Source link

Related posts

Κύπελλο: Η αποστολή της Athens Kallithea για το ματς με τον Παναιτωλικό

LIVE το ΝΒΑ στο Gazzetta

Error 404 | gazzetta.gr

Αφήστε ένα σχόλιο