AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Ομάρ Ρίτσαρντς η επιστροφή μετά από έναν χρόνο και επτά μήνες! (vids)

[ad_1]

Ο Άγγλος αριστερός μπακ έχει αφήσει πίσω του τα χειρουργεία και όλες τις δύσκολες στιγμές και θα θυμάται την 14η Δεκεμβρίου ως ένα δυναμικό restart μετά από μία αποχή κοντά στα 2 χρόνια.

Πόση ψυχική δύναμη χρειάζεται να έχει ένας παίκτης για να κάνει μία επιστροφή μετά από χειρουργεία και τραυματισμούς;

Δεδομένα πολύ. Ο Ομάρ Ρίτσαρντς στα 25 του χρόνια είχε να αγωνιστεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο από τις 14 Μαϊου του 2022 και τη σεζόν 2021-2022. Και χρειάστηκε μπόλικη υπομονή, επιμονή αλλά και μεγάλη εσωτερική δύναμη για να ανταπεξέλθει τραυματισμούς και επεμβάσεις. Και την είχε.

Εάν τα βάλουμε χρονικά κάτω το come back του ήρθε μετά από ένα διάστημα ενός χρόνου και σχεδόν επτά μηνών. Στις 14 Δεκεμβρίου του 2023 σε ένα νέο ξεκίνημα με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Έπαιξε οκτώ λεπτά στο Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα αλλά τι σημασία έχει; Είναι τα οκτώ πιο σημαντικά ποδοσφαιρικά λεπτά του μετά από πολύ καιρό. Μάλιστα παρότι έπαιξε πολύ λίγο και ως αριστερός χαφ – εξτρέμ μπροστά από τον Ορτέγα πρόλαβε – όπως βλέπουμε από την κορυφαία πλατφόρμα του Wyscout – να έχει 3 στις 3 πάσες και 1/2 κερδισμένες μονομαχίες. Επιχείρησε δε να μπει και σε δύο φάσεις στην επίθεση και στη μία πήρε και την κεφαλιά προς την αντίπαλη εστία, μόνο που είχε σηκωθεί το σημαιάκι του οφσάιντ.

Προφανώς για να είμαστε δίκαιοι δεν μπορεί να κριθεί ένας παίκτης από οκτώ λεπτά παρουσίας που ήρθαν κυρίως για να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας. Είναι όμως το restart ενός ποιοτικότατου ακραίου αμυντικού που μπορεί να δώσει πολλά στη συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ήδη είχε καταγράψει μία συμμετοχή στη 2η ομάδα του Ολυμπιακού για να βοηθηθεί. Ο Ομάρ Ρίτσαρντς είναι ένας παίκτης που με βάση την καριέρα του και τα στοιχεία του μπορεί να φτάσει στο επίπεδο να διεκδικεί ακόμα και θέση βασικού ως αριστερός μπακ.

Προς το παρόν ο ίδιος είναι ευγνώμων στον Ολυμπιακό αλλά και ευγνώμων που είναι πλέον καλά και παίζει ξανά ποδόσφαιρο. Πέρασε εξάλλου δύσκολες στιγμές, όπως επισήμανε ο ίδιος λέγοντας πώς «ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Το πιο δύσκολο ήταν οι 3 επεμβάσεις. Κάθε φορά που τελείωνε ένα χειρουργείο ερχόταν ένα ακόμα. Χρειάζεται να είσαι δυνατός ψυχικά. Ευτυχώς ήμουν πολύ δυνατός. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που παίζω ξανά».

[ad_2]

Source link

Related posts

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Β’ μοίρασαν αυτόγραφα σε φίλους της ομάδας στα Χανιά

Σακίλ: Σύγκρινε τον Γουεμπανιαμά με τον Μπολ Μπολ και στη συνέχεια τρόλαρε τον Μπάρκλεϊ (vid)

Χεζόνια: Αινιγματικός για το μέλλον του στους Σέρβους δημοσιογράφους

Αφήστε ένα σχόλιο