AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί δίνει λύσεις και «καθαρίζει» ματς και στα 37 του! (vids)

[ad_1]

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σε μία ακόμα φετινή επιστροφή του βρήκε δίχτυα στον Ολυμπιακό, δείχνοντας πώς την τέχνη του γκολ δεν την έχει ξεχάσει παρά τα χρόνια του.

Στα 37 του χρόνια ο Ελ Αραμπί εξακολουθεί να δείχνει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν έχει χάσει την εκτελεστική του δεινότητα. Ο πολύπειρος Μαροκινός σέντερ φορ στο come back του μετά τον τραυματισμό του βρήκε ξανά δίχτυα, όπως το είχε κάνει και την αμέσως προηγούμενη χρονικά φορά που επιστρατεύθηκε σχετικά.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι απέναντι στην Κηφισιά ήρθε από τον πάγκο στο 65′ και σκόραρε στο 69′ σε μία στιγμή που βέβαια το τέρμα του δεν μέτρησε καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Ακόμα και έτσι όμως σε μία αναμέτρηση, που είχε 1 τελική, βρήκε δίχτυα και στο 85′ με κεφαλιά για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα και να φανερώσει το πόσο χρήσιμος συνεχίζει να είναι αγωνιστικά.

Ο Γαλλομαροκινός που έχει 3 γκολ σε 6 συμμετοχές Πρωταθλήματος (στη Stoiximan Super League 1) μετά από 8 τελικές. Μάλιστα τα 2 τελευταία χρονικά γκολ του στο Πρωτάθλημα ήταν με Πανσερραϊκό και Κηφισιά, που έδωσαν δύο νικηφόρα αποτελέσματα. Ήταν επίσης και έναν εκ των παικτών (αυτός όπως και ο Φορτούνης) που επέμεναν στο να τελειώσει η ομάδα κανονικά το ματς. Που παρότι δόθηκε εντολή να φύγουν οι παίκτες εκείνοι θέλησαν να τελειώσουν την αναμέτρηση και δικαιώθηκαν παίρνοντας ένα πολύ σπουδαίο διπλό (με αυτό το 2-3 με την Κηφισιά).

Θυμίζουμε πώς ο Φορτούνης επισήμανε ανάμεσα στα άλλα μετά τον αγώνα με την Κηφισιά πώς «πήραμε μία δύσκολη νίκη. Έγιναν πάρα πολλά λάθη. Βλέπουμε ότι δεν σφυρίζονται αυτά που πρέπει. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η εντολή ήταν να φύγουμε αλλά εμείς θέλαμε να παίξουμε. Πήραμε την πρωτοβουλία να παίξουμε και να νικήσουμε το παιχνίδι. Σας είπα πάλι. Η εντολή ήταν να σταματήσουμε αλλά πιστεύαμε πώς μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Ο Ολυμιακός είναι μεγάλη ομάδα».

[ad_2]

Source link

Related posts

Παναιτωλικός: Δεν είναι στην «Ωρα Μηδέν», όμως καλείται να αλλάξει για να μην έρθει

Αλμέιδα: «Υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν»

Ολυμπιακός: Control + Alt + Delete και θα πάνε όλα καλύτερα | Blog – Κωνσταντίνος Μελάγιες

Αφήστε ένα σχόλιο