AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Ο Ντόι ετοιμάζεται για το τρίτο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ως βασικός (vids)

[ad_1]

Ο 20χρονος Ανδρέας Ντόι έχει ρόλο φαβορί για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού και εφόσον τελικώς ξεκινήσει βασικός θα είναι το τρίτο χρονικά ντέρμπι του με τον Παναθηναϊκό.

Στον αγώνα της Σερβίας με τη Μπάτσκα Τόπολα ήταν ένα από τα πρόσωπα που έπεσε το αγωνιστικό βάρος λόγω της αποβολής του. Ο Ανδρέας Ντόι πέρασε μία δύσκολη αγωνιστική στιγμή εκεί και ειδικά μετά το 2-2 με την ομάδα της Μπάτσκα Τόπολα ωστόσο είναι παίκτης που έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες δυσκολίες.

Από τη στιγμή που ο Φρέιρε έχει να παίξει με τον Ολυμπιακό την 1η Οκτώβρη το διάστημα της αγωνιστικής αποχής του Αργεντίνου είναι σημαντικό. Μόνο και μόνο με αυτό το στοιχείο ο Ντόι αποκτά ένα προβάδισμα για βασικός.

Εφόσον ο Μαρτίνεθ τον επιλέξει θα είναι το τρίτο του χρονικά ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα τρίτο ως βασικός! Στο 1-1 του Νοεμβρίου του 2022 στη Λεωφόρο, παιχνίδι το οποίο είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από μεριάς Ολυμπιακού και είχε τοποθετηθεί σχετικά και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Μίτσελ είχε επιλέξει σχηματισμό στο 4-2-3-1 έχοντας τον Ανδρέα Ντόι μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο: ο Πασχαλάκης ήταν στην υπεράσπιση της εστίας. Δεξιός μπακ ο Άβιλα, αριστερός ο Ρέαμπτσιουκ και ο Παπασταθόπουλος με τον Ντόι οι δύο στόπερ. Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ οι δύο κεντρικοί μέσοι. Ο Χάμες επιτελικός μέσος, αριστερός εξτρέμ ο Μπιέλ, δεξιός ο Μασούρας και φορ ο Μπακαμπού.

Ο Ντόι ήταν στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών και στο 1-0 του Καραϊσκάκη, παιχνίδι που στέρησε το Πρωτάθλημα πέρυσι στον Παναθηναϊκό με το γκολ του Ρέαμπτσιουκ. Στον Ολυμπιακό τότε επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση για τον σχηματισμό με 3 χαφ από τον Ανιγκό με τους Εμβιλά, Ινμπόμ και Σωκράτη Παπασταθόπουλο να επιλέγονται ως βασικοί, όπως και ο Σαμασέκου. Η διάταξη των Πειραιωτών τότε ήταν ως εξής: Τζολάκης τέρμα, άμυνα με Ροντινέι, Σωκράτη, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ, κέντρο με Σαμασέκου, Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ και μπροστά τους Φορτούνη, Μπιέλ και Μπακαμπού. Σε εκείνο το ματς ο Ντόι είχε 4 κλεψίματα και 3 επεμβάσεις.

Ο Ντόι φέτος έχει 9 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό με τους Ρέτσο και Φρέιρε να συνιστούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενώ ο Μαρτίνεθ τον υπολόγιζε και για στόπερ και για εξάρι (που εξάρι είναι η φυσική του θέση). Ο Ανδρέας Ντόι συνολικά στον Ολυμπιακό έχει 36 ματς με 1 γκολ αλλά και 1 ασίστ.

[ad_2]

Source link

Related posts

Φιλική ήττα με 3-1 από την Τουρκία η Εθνική Παίδων

Βίαιο επεισόδιο σε γυμνάσιο της Άνοιξης: Στο νοσοκομείο μαθητής της Α’ Γυμνασίου (vid)

Η OMODA θέλει να κερδίσει τις γυναίκες οδηγούς

Αφήστε ένα σχόλιο