AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η πρώτη εφετινή μεταξύ τους αναμέτρηση για το ελληνικό πρωτάθλημα

[ad_1]

Φέτος, στο μπάσκετ έχουμε ήδη δει δύο μονομαχίες του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Την πρώτη στον τελικό του Super Cup, στην οποία ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με σκορ 75-51 και την δεύτερη στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, που νίκησε ξανά ο Ολυμπιακός, αυτήν την φορά πιο δύσκολα, καθώς το παιχνίδι πήγε στην παράταση με συνολικό σκορ 78-88. Λιγότερο από μήνα μετά την τελευταία τους συνάντηση, αναμένεται να βρεθούν ξανά ο ένας απέναντι στον άλλον στα πλαίσια του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 20:15 για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League.

Μέσα από την ιστοσελίδα της Leon Bet, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε οποιονδήποτε αγώνα μπάσκετ ή κάποιου άλλου αθλήματος επιθυμείτε. Πατήστε εδώ για να την επισκεφθείτε και να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Φαβορί για την αναμέτρηση είναι ο Ολυμπιακός με την νίκη του δίνεται σε απόδοση 1.30, ενώ το διπλό του Παναθηναϊκού υπάρχει στο 3.65 στην Stoiximam. Εάν θεωρείτε πως καμία από τις δύο ομάδες δεν θα βρει επιθετικό ρυθμό, μπορείτε να επιλέξετε το under 153.5 συνολικών πόντων σε απόδοση 1.87 στην Stoiximan. Προσωπικά, θα επιλέξω να ποντάρω στην νίκη του Παναθηναϊκού με handicap +6.5 πόντων με απόδοση 1.90 στην Stoiximan γιατί νομίζω ότι μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από τον Ολυμπιακό φέτος οφείλει να βγάλει αντίδραση.

Το επεισοδιακό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο, το οποίο διακόπηκε λίγο πριν το 50′, θα κριθεί πλέον στα δικαστήρια. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν την δικαστική περιπέτεια των δύο ομάδων.

Στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός στην τελευταία του αναμέτρηση νίκησε εύκολα την Αναντολού Εφές με σκορ 75-57 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχοντας μια εύκολη βραδιά. Να κρατήσεις την τουρκική ομάδα στους 57 πόντους πρόκειται για ένα τεράστιο επίτευγμα, που αντικατοπτρίζει τέλεια τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στο παρκέ. Ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος λύγισε άνετα με 102-58 τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Παναθηναϊκός στην αμέσως προηγούμενη του αναμέτρηση για την Basket League επικράτησε επί του Λαυρίου με 111-75. Το τελικό σκορ δεν μαρτυρά πλήρως την εικόνα του αγώνα, διότι στο πρώτο ημίχρονο το Λαύριο ήταν πολύ ανταγωνιστικό και ήταν κοντά στο σκορ. Τα προβλήματα του τριφυλλιού είναι εμφανείς, αλλά ο Εργκίν Αταμάν θα επιχειρήσει να τα καλύψει προσωρινά για να κάνει το πρώτο βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Μην χάσετε για κανέναν λόγο αυτήν την αναμέτρηση, για να μάθετε εάν θα καταφέρει να κρύψει ο Παναθηναϊκός τις αδυναμίες του ή εάν θα τις εκθέσει ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε να στοιχηματίσετε αλλά πάντα να παίζετε με υπευθυνότητα και προσοχή!

[ad_2]

Related posts

Βόλος: Καταγγελία σοκ για βιασμό 4χρονου – Η μήνυση της μητέρας

aitoloakarnanianews

Την Κυριακή 29/10 η χειροτονία του εψηφισμένου Επισκόπου Ταλαντίου Επιφανίου στην Μητρόπολη των Αθηνών

aitoloakarnanianews

«Γάτες στο μουσείο» στον «ΑΝΕΣΙΣ» το Σαββατοκύριακο

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο