AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Στο Αζερμπαϊτζάν οι Νέοι για το ματς με την ομάδα της Γκαμπάλα

[ad_1]

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει το ταξίδι τους για το Αζερμπαϊτζάν και για την αναμέτρηση με τη Γκαμπάλα, στο περιθώριο του θεσμού του UEFA Youth League.

Στο Αζερμπαϊτζάν βρίσκονται από το ξημέρωμα της Δευτέρας (06/11) οι Νέοι της ομάδας του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα με τη Γκαμπάλα την ερχόμενη Τετάρτη (08/11, 14:00) για το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης του Domestic Champions Path της διοργάνωσης UEFA Youth League. Η ομάδα Νέων των Πειραιωτών, μετά την πρόκριση απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, Λέτσε, με συνολικό σκορ 6-2 (3-1 στον Ρέντη και στην Ιταλία), καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο των Αζέρων με σκοπό να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (06/11) στο Μπακού, όπου και θα διανυκτερεύσει και το πρωί της Τρίτης (07/11) πρόκειται να ταξιδέψει οδικώς για τον τελικό προορισμό που είναι η πόλη της Γκαμπάλα. Ο τεχνικός της ομάδας, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, έχει συμπεριλάβει στην αποστολή του τους: Σίνα, Έξαρχο, Παναγάκο, Κ. Κωστούλα, Παπακανέλλο, Τανούλη, Κουτσογούλα, Πρεκατέ, Πνευμονίδη, Δαρβίρα, Κουτσίδη, Μουζακίτη, Χρήστου, Πλειώνη, Δάμα, Αλαφάκη, Μπάκουλα, Λιατσικούρα, Χ. Κωστούλα, Λίγδα και Κουράκλη.

Olympiacos.org

[ad_2]

Source link

Related posts

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (03/02) στο Gazzetta

Copa Africa: Πρωτιά για το Μαρόκο του Ελ Καμπί, αποκλείστηκε η Τανζανία του Σαμάτα

Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε σε γκρεμό: Είχε πάρει τηλέφωνο τη γυναίκα του για βοήθεια

Αφήστε ένα σχόλιο