AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Καρβαλιάλ είναι και το 4-4-2

[ad_1]

Ο Πορτογάλος τεχνικός γενικά έχει δουλέψει με αρκετά συστήματα στην προπονητική του καριέρα. Στον Ολυμπιακό πάντως ήδη σκέφτεται και το 4-4-2.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στην πορεία του ως προπονητής έχει χρησιμοποιήσει σχεδόν όλα τα συστήματα που υπάρχουν. Είναι ένας τεχνικός που ειδικά μετά το πέρασμά του από την Αγγλία έγινε ακόμα πιο ευέλικτος στο θέμα αυτό.

Ως προς τον Ολυμπιακό είχε ένα πρώτο διάστημα να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες του. Είχε φροντίσει βέβαια και είχε δει αγώνες των Πειραιωτών και ειδικά όσους προηγήθηκαν το τελευταίο χρονικά διάστημα ενώ στην ενότητα των Gazzetta Specials μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον έμπειρο τεχνικό.

Ένα σύστημα που δείχνει να το σκέφτεται αισθητά είναι το 4-4-2. Έναν σχηματισμό όπου ο Μασούρας μπορεί να φανεί ξανά σημαντικός ως δεύτερος κυνηγός ή ακόμα και μία 2η επιλογή με έναν εκ των υπάρχοντων επιθετικών. Μία διάταξη που βέβαια ως ένα 4-4-1-1 ή 4-4-2 την είχε δουλέψει και ο προκάτοχός του, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Αυτήν τη χρονική περίοδο βέβαια ο Καρβαλιάλ περιμένει την πλήρη επάνοδο του τραυματία Γιόβετιτς. Έχει όμως διαθέσιμους για τη γραμμή κρούσης του, τους Ελ Καμπί και Ελ Αραμπί. Έχει δύο στράικερ σε επίπεδο επιλογών για τη συνέχεια.

Βέβαια το ότι έχει κατά νου αυτόν τον σχηματισμό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα τον δούμε στον αγώνα με τη Μπάτσκα Τόπολα την Πέμπτη. Είναι όμως ένας σχηματισμός που θέλει να τον έχει όσο το δυνατόν περισσότερο στο πλάνο του για τα ματς του Ολυμπιακού.

[ad_2]

Source link

Related posts

ΠΑΟΚ – ΟΑ Χανίων 81-59: Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά

Η Lara Croft αναδείχθηκε ο πιο εμβληματικός χαρακτήρας βιντεοπαιχνιδιών

To ΝΒΑ live στο Gazzetta

Αφήστε ένα σχόλιο