AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Το team του Καρβαλιάλ στους «ερυθρόλευκους»

[ad_1]

Μαζί με τον Κάρλος Καρβαλιάλ ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού, θα προστεθούν πέντε δικοί του άνθρωποι στο staff της ομάδας.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι και με τη… βούλα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και καλείται να αντιστρέψει στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, διαδεχόμενος τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Στην παρουσίαση του βρέθηκαν και τα πέντε μέλη του staff του που θα έχει στο πλευρό του όσο βρίσκεται στον Πειραιά και αποτελούνται από δύο βοηθούς προπονητές, έναν προπονητή φυσικής κατάστασης, έναν προπονητή τερματοφυλάκων και έναν αναλυτή, αμφότεροι Πορτογάλοι.

Από την άλλη παραμένουν οι Χρήστος Μουρίκης (προπονητής φυσικής κατάστασης), Κωνσταντίνος Λιούγκος (Γυμναστής Αποκατάστασης), Γιάννης Βογιατζάκης (Αναλυτής), Ιωσήφ Λουκάς (Αναλυτής).

Όσο για τα νέα μέλη του σταφ, ο Ζοάο Μάριο είναι το… δεξί χερί του Καρβαλιάλ και βρίσκεται στο πλευρό του από την εποχή που ήταν στη Σετουμπάλ, το 2007. Έκτοτε έχει δουλέψει μαζί του σε Αστέρα Τρίπολης, Μαρίτιμο, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μπασακσεχίρ, Σέφιλντ, Σουόνσι, Ρίο Άβε, Μπράγκα, Αλ Γουάχντα και Θέλτα.

Εκτός από τον 56χρονο, βοηθός προπονητή θα είναι και ο Σέρτζιο Φερέιρα με τον οποίο έχουν συνεργαστεί σε Μπράγκα και Θέλτα, τον Ζοάο Μεϊρέλες που θα έχει ρόλο προπονητή φυσικής κατάστασης και δούλεψαν μαζί σε Μπράγκα, Αλ Γουάχντα και Θέλτα, τον Τιάγκο Πιρές ως αναλυτή βίντεο (επίσης σε Μπράγκα, Αλ Γουάχντα και Θέλτα) αλλά και τον Πέδρο Μιράντα ως προπονητή τερματοφυλάκων.

Τέλος όσον αφορά τον νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Πέδρο Άλβες, θα συνεργαστεί με τον Χοσέ Ιγνάθιο Ναβάρο που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του, όπως είχε συμβεί και με τον Αντόνιο Κορδόν. Όσο για τον Ισπανό παράγοντα, ο ρόλος που θα αναλάβει είναι αυτός του γενικού συντονιστή.

[ad_2]

Source link

Related posts

Σαν Σήμερα: O πρώτος αγώνας του Σένα στην F1 (vid)

Τοράλ: «Βγάλαμε αντίδραση και πήραμε αποτέλεσμα»

Στίβος: Η αποστολή για τη Γλασκόβη… μεγάλωσε, οκτώ θεωρούνται σίγουροι

Αφήστε ένα σχόλιο