AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Διαιτητής του αγώνα ο Σοηδός Γκλεν Νίμπεργκ

[ad_1]

Ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ θα είναι ο «άρχων» της αναμέτρησης στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος, οριζόμενος για δεύτερη φορά φέτος σε παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» και για τρίτη σε παιχνίδι ελληνικής ομάδας.

Ο Σουηδός διαιτητής Γκλεν Νίμπεργκ θα διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος την Πέμπτη (15/02-19:45), όπως όρισε η UEFA. Ο 35χρονος ρέφερι θα βρεθεί για δεύτερη φορά φέτος σε παιχνίδι των «ερυθρολεύκων», αφού ήταν «επικεφαλής» του αγώνα με την Γκενκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Europa League.

Φέτος βρέθηκε και στον δρόμο της ΑΕΚ, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μαρσέιγ για τους ομίλους του Europa League ενώ στο παρελθόν έχει διαιτητεύσει και πάλι παιχνίδια του Ολυμπιακού, εκείνο με την Σλόβαν Μπρατισλάβας που πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (11/08/2022), αλλά κι ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13/11/2022).

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Σουηδοί Μεχμέτ Τσουλούμ και Αντρέας Σόντερκβιστ, τέταρτος ο συμπατριώτης του, Φρέντρικ Κλίτε και στο VAR θα είναι δύο Γερμανοί, ο Μάρκο Φριτς και ο Σέρεν Στορκς.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ρόμα – Νάπολι 2-0: Ξύλο, αποβολές και επιστροφή στις νίκες

Ολυμπιακός: Ο Κούκοτς θα δει από κοντά τους Πειραιώτες κόντρα στην Παρτιζάν!

Λιονέλ Σκαλόνι: Δρόμος στο Σάντα Φε πήρε το όνομά του!

Αφήστε ένα σχόλιο