AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Χάνει το ματς με τον ΟΦΗ λόγω καρτών ο Ντόι

[ad_1]

Ο νεαρός στόπερ έχοντας συμπληρώσει κάρτες αναμένεται να χάσει τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο Φάληρο στην 22η αγωνιστική της Λίγκας.

Ο Ανδρέας Ντόι έχοντας συμπληρώσει κάρτες θα έχανε ένα από τα προσεχή παιχνίδια στο Πρωτάθλημα για τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει ο στόπερ της ομάδας του Ολυμπιακού αναμένεται να λείψει από το ματς με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League 1 (Σάββατο 10 Φλεβάρη και ώρα 17.30). Θα είναι το αμέσως επόμενο ματς στην κατηγορία μετά το εκτός έδρας ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό. Είναι και τα δύο αυτά σημαντικά ματς, απλώς με τον Παναθηναϊκό θα υπάρχει πιο μεγάλος συντελεστής δυσκολίας.

Θυμίζουμε πώς ο Ντόι φέτος σύμφωνα με τα στοιχεία του Wyscout έχει 2.117 λεπτά με την ομάδα του, τον Ολυμπιακό με 1 γκολ, τη γκολάρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα που πήγε απευθείας στον Βρουσάι για να το πανηγυρίσουν αρχικά οι δυό τους μαζί. Έχει ποσοστό 79.2% στις ντρίμπλες, 58.6% στις κερδισμένες μονομαχίες και 54.4% στις εναέριες μάχες του. Ο εν λόγω στόπερ το τελευταίο διάστημα γενικά έχει παρουσιάσει καλά δείγματα γραφής.

[ad_2]

Source link

Related posts

ΠΑΣ Γιάννινα: Μπήκε στις προπονήσεις ο Λεό, ατομικό ο Εραμούσπε

Super Lig: Το πρωτάθλημα Τουρκίας επιστρέφει στις 19 Δεκεμβρίου

Η δραματική στιγμή που αεροπλάνο έπιασε φωτιά ενώ ήταν στον αέρα (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο