AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Όλοι οι τραυματισμοί που τον πλήγωσαν και συνεχίζουν να τον πληγώνουν

[ad_1]

To Gazzetta με αφορμή την απουσία του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος στέκεται στους τραυματισμούς του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε πως τα προηγούμενα χρόνια στον Ολυμπιακό είχαν ένα φοβερό παπά και δεν κάναμε τραυματισμό όλη τη χρονιά, θέλοντας να σταθεί στις ατυχίες που έχουν χτυπήσει τους Πειραιώτες τη φετινή σεζόν. Λίγο μετά, ήρθαν και τα μαντάτα από τον τραυματισμό του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος. Ο Αμερικανός υπέστη θλάση στην μυοτενόντια συμβολή της μακράς κεφαλής του δικέφαλου μηριαίου στο δεξί πόδι και έτσι θα μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς τη φετινή σεζόν, με την ιστορία να ξεκινά από την προετοιμασία και τις ατυχίες του Άλεκ Πίτερς και Τζορτζ Πάπας. Συνολικά οι ερυθρόλευκοι έχουν χάσει με τραυματισμούς 8 παίκτες, ενώ αρκετοί από αυτούς είχαν πάνω από έναν τραυματισμό. Ειδική κατηγορία ο Γουόκαπ που έπαιξε με σφίξιμο στη μέση στην αναμέτρηση με την Εφές. Ο ΜακΚίσικ είναι εκείνος που έχει σταθεί περισσότερο άτυχος, αφού μετρά μόλις δύο συμμετοχές με Παναθηναϊκό σε Euroleague και Super Cup. Ο Σακίελ όμως πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα ματς.

Οι τραυματισμοί του Ολυμπιακού

  • ΜακΚίσικ: Οστικό οίδημα στην μηριαία τροχιλία και αλλοιώσεις στον τένοντα του τετρακεφάλου
  • Γουίλιαμς Γκος: Ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο δικέφαλο και μυϊκό σπασμό, τενοντίτιδα στον δεξί αχίλλειο στην προετοιμασία, αλλά και θλάση στην μυοτενόντια συμβολή της μακράς κεφαλής του δικέφαλου μηριαίου (δεξί πόδι)
  • Μπραζντέικις: Τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο
  • Σίκμα: Τενοντίτιδα στον αριστερό αχίλλειο και αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο
  • Φαλ: Διάταση έσω πλαγίου
  • Μιλουτίνοφ: Τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο
  • Πίτερς: Διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής (φιλικό με Προμηθέα)
  • Πάπας: Τράβηγμα (φιλικό με Προμηθέα)

* Γουόκαπ: Έπαιξε με σφίξιμο στη μέση κόντρα στην Εφές

Παρατηρούμε πως τρεις περιφερειακοί των Πειραιωτών έχουν… χτυπηθεί από τραυματισμούς. Ο ΜακΚίσικ, ο Γκος και ο Μπραζντέικις δεν τη… γλίτωσαν, με τον πρώτο φυσικά να είναι και η σημαντικότερη απουσία λόγω και του μεγάλου διαστήματος που αναγκάστηκε να μείνει στα… πιτς. Ο Μπαρτζώκας και η ομάδα του… πληγώθηκε και από την απουσία του Σίκμα στο «4», ο οποίος επέστρεψε στο ματς με τη Μακάμπι και έδωσε σημαντικές λύσεις. Φυσικά δεν έλειψαν και τα προβλήματα στη θέση του σέντερ, εκεί όπου οι Πειραιώτες έχουν ένα από τα κορυφαία δίδυμα στην Ευρώπη. Ο Φαλ ταλαιπωρήθηκε από μια διάταση έσω πλαγίου, ενώ ο Μιλουτίνοφ συνεχίζει να παραμένει εκτός λόγω της τενοντίτιδας στο αριστερό γόνατο. Ένας από τους… πυλώνες στα πλάνα του Μπαρτζώκα για τον φετινό Ολυμπιακό.

[ad_2]

Source link

Related posts

Συμβολική κίνηση από τον Δήμο Αθηναίων: Παρέλαση μπροστά στα ονόματα των 57 θυμάτων των Τεμπών

Αντετοκούνμπο: «Εύχομαι όλοι να μπορέσουν να περάσουν χρόνο με τους αγαπημένους τους τις γιορτές»

Επτά γυναικοκτονίες σε μια ημέρα: Τα στατιστικά που σοκάρουν

Αφήστε ένα σχόλιο