AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ομόνοια 29 Μ – Ανόρθωση 0-2: Με άνεση στους «8» οι παίκτες του Γκαγιέγο


Η Ανόρθωση, με δέκα παίκτες έφτασε στο ζητούμενο και απέκλεισε την Ομόνοια 29Μ στη φάση των «16» του Κυπέλλου Κύπρου, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 0-2

Δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά!

Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν καλός και από τις δύο ομάδες, απουσίαζαν ωστόσο οι ευκαιρίες.

Πρώτη απείλησε η Ανόρθωση, με τον Γκερέρο να δοκιμάζει το σουτ εντός περιοχής στο 11′. Η προσπάθειά του έληξε άδοξα με την μπάλα να περνάει εκτός.

Οι παίκτες της «Κυρίας» δεν είχαν οργανωθεί ακόμα καλά επιθετικά, αλλά στο 17′ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με σκόρερ τον Μαρμούκ. Ο 25χρονος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα για το 1-0.

Πριν καν τελειώσουν οι πανηγυρισμοί, οι φιλοξενούμενοι διεύρυναν το προβάδισμά τους. Ο Γκερέρο πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 20′ εκτελώντας ένα πανέμορφο απευθείας φάουλ. Ο Μαυραντώνης δεν κατάφερε να το «αποσβέσει» και οι παίκτες του Γκαγιέγο βρέθηκαν να προηγούνται με 2 γκολ διαφορά, ήδη από τα πρώτα τρία λεπτά.

Η συνέχεια επεφύλασσε μία μάλλον αρνητική εξέλιξη για την Ανόρθωση, καθώς έμεινε με δέκα στο 33′, όταν ο Ιωάννου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ύστερα από φάουλ πάνω στον Βρίκκη.

Στο σημείο εκείνο η Ομόνοια έπρεπε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και να μειώσει πριν την ανάπαυλα, πράγμα που δεν μπόρεσε να κάνει. Μόνο ο Βρίκκης έφτασε πολύ κοντά στο να συνδεθεί με τα δίχτυα, στο 44′, αλλά ήταν για λίγο άστοχος.

2ο ημίχρονο

Η αρχή του δεύτερου 45λέπτου έμοιαζε με επανάληψη του πρώτου. Η Ομόνοια, ωστόσο φαινόταν αποφασισμένη να μειώσει και είχε εντείνει τις προσπάθειές της.

Ο Πίκης στο 53′ έχασε μία τεράστια ευκαιρία όταν σημάδεψε το δοκάρι και λίγο αργότερα, η Ανόρθωση απάντησε με τον Καστέλ να δοκιμάζει με ένα πλασέ να διευρύνει το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Η μπάλα πέρασε εκτός.

Στο 63′ και πάλι ο 23χρονος επιθετικός της Ομόνοιας έγινε επικίνδυνος δοκιμάζοντας μια κεφαλιά που κατέληξε εκτός εστίας.

Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στον εξωτερικό χώρο του ΓΣΠ, όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι οπαδοί των τυπικά γηπεδούχων ήταν εκρηκτική. Μία κροτίδα έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσε προσωρινή διακοπή στο ματς.

Το ματς είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα με τους δύο προπονητές να κάνουν τις αλλαγές τους. Ο χρόνος περνούσε και δεν ήταν επαρκής ώστε να κάνει την ανατροπή η Ομόνοια. Αν και είχε ανεβάσει τους ρυθμούς της, δεν ήταν αυτό αρκετό ώστε να φτάσει κοντά στην ανατροπή.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ομόνοια 29Μ (Νέντιμ Τούτιτς):Μαυραντώνης, Στεφάνου, Ιωάννου, Φοινίρης, Κουμής, Κρουζ, Παττίχης, Βρίκκης, Πικής, Φιλίππου, Παύλου.
Ανόρθωση (Νταβίντ Γκαγιέγο): Μιχαήλ, Μαρμούκ, Κορέια, Τεχέρα, Καστέλ, Γκερέρο, Φερέιρα, Μακούν, Γουαρίς, Αντωνίου, Ιωάννου.

Source link

Related posts

Σανς – Χόρνετς 133-119: Επέστρεψε ο Μπιλ και έκαναν… πάρτι (vid)

Ερυθρός Αστέρας: Ο πρόεδρος αποκάλυψε το μπάτζετ της ομάδας με αιχμές κατά της Παρτιζάν

Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1: «3 στα 3» και αγκαλιά με την πρόκριση (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο