AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Λευκάδας Ξ.Βεργίνης-Το παρών έδωσαν και Αιτωλοακαρνάνες!

[ad_1]

Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Ξενοφώντα Βεργίνη, σε μία γεμάτη αίθουσα στο διοικητήριο Λευκάδας, με το νέο δημάρχο λευκάδας να μην κρύβει την συγκίνησή του.Το παρών έδωσαν και αρκετοί Αιτωλοακαρνάνες, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομάτης, ο νεοκλεγείς δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Θανάσης Κασόλας κ.α

Την ορκωμοσία τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κκ. Θεόφιλος, παρουσία του Επισκόπου Τανάγρας κ.Απόστολου Καβαλιώτη.

Προηγήθηκε ο θρησκευτικός και στη συνέχεια ακολούθησε ο πολιτικός όρθρος των δημοτικών συμβούλων.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε τόσο ο πρώην δημαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό του έργου του, αλλά και ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, ο οποίος τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της νέας δημοκρατικής αρχής.

Είχε προηγηθεί χαιρετισμός του Επίκουρου Καθηγητή στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ Αλέξη Μητρόπουλου, καθώς και του σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης και του Επισκόπου Τανάγρας.

Ο κ. Βεργίνης από την αρχή της ομιλίας του δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του, σε μία ομιλία ε ενωτικά χαρακτηριστικά, ενώ έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει να κερδηθεί και πάλι η εμπιστοσύνη του δήμου με τους πολίτες.

Θα ακολουθήσουν αναλυτικά ρεπορτάζ σε επόμενες δημοσιεύσεις.

Φώτο ρεπορτάζ Άγγελος Χόρτης

lefkadatoday.gr

Related posts

Μεσολόγγι: Φίλος του κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο:Απροσπέλαστo πεζοδρόμιo στην Οδό Δεσποτάτου

aitoloakarnanianews

Οι Αιτωλοακαρνάνες επιτυχόντες μαθητές του Μαθητικού Διαγωνισμού “Ο Ευκλείδης”

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο