AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

«Οφθαλμόν αντί οφθαλμού»: Το σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ πριν την επίθεση στο νοσοκομείο της Γάζας

[ad_1]

Δείτε…

Πριν την χθεσινή φονική επίθεση στο νοσοκομείο της Γάζας, όπου ο αριθμός νεκρών μπορεί και να ξεπεράσει ακόμα τους 1000, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF), οι οποίες αρνούνται πως χτύπησαν τη νοσοκομειακή μονάδα, είχαν δημοσιεύσει βίντεο, όπου δείχνουν τις επιθέσεις τους σε κτίρια στη Λωρίδα της Γάζας. 

Σύμφωνα με το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας, ο αριθμός των νεκρών την στιγμή της δημοσίευσης ήταν 2.750, μεταξύ των οποίων περισσότερα από 1.000 παιδιά.

Οι παλαιστινιακές νηοπομπές προσφύγων δεν είναι επίσης ασφαλείς από τις ισραηλινές επιθέσεις. Περισσότεροι από 70 άνθρωποι σκοτώθηκαν το βράδυ της Τρίτης καθώς προσπάθησαν να εγκαταλείψουν τη Λωρίδα της Γάζας κατόπιν ισραηλινών διαταγών ή οικειοθελώς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι εγκλωβισμένοι κάτω από τα ερείπια των κτιρίων που επλήγησαν.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσαν οι Ισραηλινοί και οι Ρώσοι σχολιάζουν ως «Εκδίκηση και σφαγή»:

Σημειώνεται πως μετά το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από Παλαιστίνιους και δείχνει πως ο ήχος που ακούστηκε κατά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου της Γάζας, ήταν από βόμβα JDAM (ΕΔΩ), οι Ισραηλινοί παρουσιάζουν την δική τους εκδοχή με αντίστοιχο βίντεο στο οποίο γίνεται σύγκριση των κρατήρων που δημιουργούνται από τα ισραηλινά και παλαιστινιακά οπλικά συστήματα.

Το βίντεο με πλάνα από το νοσοκομείο Al-Ahli Arabi Baptist μετά το χτύπημα στην Γάζα έδωσαν στην δημοσιότητα το πρωί της Τετάρτης οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών στην πρωινή του ενημέρωση να επιμένει ότι η ευθύνη βαραίνει την παλαιστινιακή οργάνωση Ισλαμική Τζιχάντ, η οποία, όπως λένε, εκτόξευε πύραυλος δίπλα από το νοσοκομείο και ένας ελαττωματικός έπεσε πάνω του!

Στο βίντεο, περιέχονται εικόνες από τους κρατήρες που προκαλούν πύραυλοι και βόμβες της ισραηλινής Αεροπορίας ενώ, όπως υποστηρίζουν οι IDF, τέτοιος κρατήρας δεν υπήρξε στο νοσοκομείο μετά το φονικό χτύπημα το βράδυ της Τρίτης.

Ωστόσο, η δημοσίευση του εκδικητικού βίντεο πριν την επίθεση στο νοσοκομείο της Γάζας δείχνει αν μη τι άλλο την εκδικητική οργή του Ισραήλ!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA


[ad_2]

Source link

Related posts

Το τριπλό ευρωπαϊκό όχι στη ναυτική δύναμη των ΗΠΑ και η αθεράπευτα υπάκουη ελληνική κυβέρνηση

Υπουργός ευχήθηκε χρόνια πολλά στην ΠΑ με μαχητικό αεροσκάφος που δεν διαθέτουμε!

Τουρκία: Εμπάργκο εξαγωγών κατά του Ισραήλ σε 54 προϊόντα

Αφήστε ένα σχόλιο