AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, Κωνσταντίνος Μπαμπούρης για πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου 

[ad_1]

Την Τρίτη η εκλογή των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής Ξηρομέρου. Μάλιστα όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος θα προταθεί ο Κωνσταντίνος Μπαμπούρης για πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.Ο Κώστας Μπαμπούρης είναι ένας άνθρωπος με γνώση και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση.

Χρόνια Πολλά …

Τις θερμότερες ευχές μου για το Νέο Έτος .

Για την παράταξή μας ξεκινάει ένας νέος κύκλος σκληρής δουλειάς ,με αίσθηση της ευθύνης ,στοχοθεσία και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της ομάδας διοίκησης της τετραετίας 2019-2023 ,που έδωσαν όλου τους το «είναι» για να πετύχει αυτή η προσπάθεια και να καλωσορίσω την νέα ομάδα της πενταετίας 2024-2029 που αναλαμβάνει σε ένα κομβικό σημείο για το μέλλον της περιοχής του Ξηρομέρου.

Παράλληλα , θα ήθελα να τονίσω ότι κανείς δεν περισσεύει σε αυτή τη προσπάθεια και πρόθεσή μου είναι η αξιοποίηση μέσω ομάδων εργασίας όλου του δυναμικού που θέλει να προσφέρει.

Στην αυριανή πρώτη συνεδρίαση για την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής , η πρόταση-επιλογή για την θέση του Προέδρου του ΔΣ είναι ο κος Μπαμπούρης Κωνσταντίνος.

Του ευχόμαστε καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα .

Με εκτίμηση

Τριανταφυλλάκης Λεων. Ιωάννης

Δήμαρχος Ξηρομέρου

Related posts

Kαύσιμα: Μεγαλώνουν οι καταναλωτικές προσδοκίες για γιορτές με χαμηλότερες τιμές

aitoloakarnanianews

Ναύπακτος:Οι 13χρονοι παραδέχτηκαν ότι έφτιαξαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες 6 συμμαθητριών τους για να γελάσουν με τους φίλους τους

aitoloakarnanianews

Χατζηδάκης: Τέλος στις διακρίσεις σε δάνεια και ασφάλειες ζωής για τους πρώην καρκινοπαθείς

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο