AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Ο δήμος Αθηναίων δημιουργεί μνημείο για τα θύματα στα Τέμπη

[ad_1]

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας εισηγήθηκε τη δημιουργία ενός μνημείου που θα τιμά τα θύματα της φρικτής σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Την εισήγησή του στήριξε ομόφωνα την εισήγηση του κ. Δούκα, χωρίς ωστόσο να έχει αποφασιστεί ακόμη η τοποθεσία αλλά και το είδος του μνημείου. Αυτό θα γίνει κατόπιν συνεννόησης των αρμοδίων υπηρεσιών του δήμου με τον σύλλογο των συγγενών των θυμάτων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει ήδη γίνει μια πρώτη συνάντηση επί του θέματος.

Ακολουθεί η σχετική δήλωση του κ. Δούκα: «ένα χρόνο και πλέον μετά την τραγωδία, ο δήμος Αθηναίων, με σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους που χάθηκαν και στους οικείους τους, επιθυμεί να τιμήσει τη μνήμη τους και να ενώσει τη φωνή του με όλους αυτούς που διεκδικούν απόδοση δικαιοσύνης και ένα κράτος ασφαλές και δίκαιο. Δεσμευόμαστε λοιπόν, ότι θα δημιουργηθεί ένα μνημείο, που θα τιμά τη μνήμη των συνανθρώπων μας και θα διατηρεί άσβεστη την ανάγκη για αλήθεια, δικαιοσύνη και ασφάλεια».

Επιπλέον το σωματείο των εργαζομένων καθαριότητας του δήμου, ζήτησε να συμμετέχει οικονομικά στην ανέγερση του μνημείου, ως φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων.


[ad_2]

Source link

Related posts

4 διατροφικά λάθη που επιβραδύνουν τον μεταβολισμό

Πώς μπορώ να χάσω 1 κιλό την εβδομάδα;

Κάθεσαι λάθος στις ξένες τουαλέτες σε όλη σου τη ζωή

Αφήστε ένα σχόλιο