AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Ο δολοφόνος της Γεωργίας αρνήθηκε να εκδώσει missing alert

[ad_1]

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη από τον σύντροφό της. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε ένα μπαούλο στην Χαλκιδική μετά από ομολογία του φίλου και συνεργού του συντρόφου της.

Οι αρχές βρίσκονταν σε αναζήτηση της 41χρονης από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα, ενώ είχε εκδοθεί missing alert λόγω της εξαφάνισής της. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινωπόρου από την εκπομπή «Το Πρωινό»  του Ant1 ο δολοφόνος της 41χρονης δεν ήθελε να εκδοθεί missing alert για τη σύντροφό του, γεγονός που κίνησε τις υποψίες εναντίον του.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανέφερε στην ρεπόρτερ πως οι συγγενείς της άρχισαν να αναζητούν την Γεωργίας από όταν δεν έδινε σημεία ζωής. Παράλληλα ήθελαν να εκδοθεί άμεσα missing alert, ωστόσο ο σύντροφος της 41χρονης δεν συμφωνούσε λέγοντας πως η Γεωργία βρισκόταν στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και δεν το γνώριζε κανείς. Τότε οι συγγενείς του θύματος ήρθαν σε σύγκρουση μαζί του, θεωρώντας τον ύποπτο για τη στάση του.


[ad_2]

Source link

Related posts

10 μύθοι που δεν πρέπει πια να πιστεύετε

Tι συνέβη με το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε σε αποχέτευση στα Εξάρχεια

Εξαφανίστε την μούχλα από τις κουρτίνες του μπάνιου

Αφήστε ένα σχόλιο