AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Ο Ερντογάν έφθασε Θεσσαλονίκη ο Έλληνας πρωθυπουργός ασχολείται με την «επενδυτική βαθμίδα»

[ad_1]

Τα όσα είπε ο Ερντογάν σε συγκέντρωση πλήθους 1 εκατομμυρίου, για τη Θεσσαλονίκη, φαίνεται ότι «πέρασαν και δεν άγγιξαν» την ελληνική κυβέρνηση που τις τελευταίες ημέρες ασχολείται με τη δική της «μεγάλη ιδέα»: την επενδυτική βαθμίδα που μας έκαναν τη χάρη να μας δώσουν οι «οίκοι αξιολόγησης»! Ένας απ΄ αυτούς για την ακρίβεια θα ακολυθήσουν κι άλλοι…

Ο κ.Μητσοτάκης στη μακροσκελέστατη ανάρτηση του στην οποία μας λέει ότι όλα πάνε τέλεια στη χώρα δεν βρήκε να γράψει ούτε μία λέξη για τη συμπεριφορά της Τουρκίας, ούτε μία λέξη για τα εθνικά θέματα, ούτε μία λέξη για τη σοβαρότατη κρίση στη Μέση Ανατολή, στην οποία έχει πάρει επικίνδυνη θέση για τα ελληνικά συμφέροντα. Η ντροπή της ελληνικής αποχής από ψήφισμα του ΟΗΕ για την προστασία αμάχων στη Γάζα είναι το τελευταίο δείγμα…

Τι είπε ο κ. Ερντογάν;

Η ελληνική κυβέρνηση μάλλον δεν έχει ακούσει την ομιλία Ερντογάν. Γι΄ αυτό και το ΥΠΕΞ έσπευσε να στείλει συγχαρητήριο μήνυμα στην Άγκυρα για την …Ημέρα της Δημοκρατίας που εορτάζει η γειτονική χώρα. Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του στη μακροσκελή ανάρτηση του στο facebook είναι πολύ αισιόδοξος μετά από την «επενδυτική βαθμίδα», δείχνοντας να αγνοεί ότι για να υπάρχει οικονομία, πρέπει πρώτα απ΄  όλα να υπάρχει χώρα! Δυστυχώς επί των ημερών του η Ελλάδα αρχίζει να θυμίζει νομαρχία της Τουρκίας και αυτό θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει!

Ελληνική Λύση: Προσβολή η αποστολή συγχαρητηρίου μηνύματος στην Τουρκία από το ελληνικό ΥΠΕΞ

«Η αποστολή από το υπουργείο Εξωτερικών “συγχαρητηρίου μηνύματος” στην Τουρκία για την “Ημέρα Δημοκρατίας”, αποτελεί προσβολή και όνειδος όχι μόνον για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο», επισημαίνει η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, «την ώρα που ο Ερντογάν απειλεί ακόμα και τη Θεσσαλονίκη υμνώντας ταυτόχρονα την τρομοκρατία, η κυβέρνηση αντί να ακυρώσει την προκλητική σύνοδο του Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, όπως έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή η Ελληνική Λύση, στέλνει συγχαρητήρια μηνύματα στους δολοφόνους!».

«Το γεγονός βέβαια ότι η κυβέρνηση της ΝΔ συγχαίρει τον Ερντογάν για την “δημοκρατία” του, επικροτεί δηλαδή έναν φασίστα που έχει εξαπολύσει θηριώδεις διωγμούς όχι μόνο κατά των μειονοτήτων, αλλά και του συνόλου των αντιφρονούντων Τούρκων, δείχνει περίτρανα την άποψη που έχει η ΝΔ για τη δημοκρατία…», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

[ad_2]

Source link

Related posts

Νεκρός ο χειριστής του Τ-2 που έπεσε στην 120ΠΕΑ

aitoloakarnanianews

Οι Ρώσοι εξακολουθούν να πιάνουν «δυτικά τρόπαια» στην Ουκρανία, vid

Γερμανία: Η φρεγάτα “Έσση” κατέρριψε drone των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα

Αφήστε ένα σχόλιο