AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Ο Ερντογάν εκτός ελέγχου, οι ναύαρχοι του ζητούν αποστρατιωτικοποίηση και στην κυβέρνηση κάνουν ασκήσεις θάρρους

[ad_1]

Ο Ταγίπ Ερντογάν έκανε σαφές και στο Βερολίνο, έχοντας στο πλάϊ του τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς , ότι είναι αποφασισμένος να «τραβά το σχοινί» με τη Δύση. Όχι απαραίτητα για να σπάσει. Δεν είναι αυτός ο στόχος. Να πετύχει στόχους προσπαθεί και πολλές φορές τα καταφέρνει. Από τη Γερμανία ζητά Eurofighter. Έχει «διαβάσει» την κατάντια των ευρωπαϊκών ηγεσιών και «παίζει». Το ίδιο με πιο προσεκτικό τρόπο κάνει με τις ΗΠΑ.

Ο Ερντογάν ξέρει ότι το «σχοινί μπορεί και να σπάσει» αλλά δείχνει ότι είναι έτοιμος ακόμη και γι΄ αυτό. Ή τουλάχισρον μας έχει πείσει ότι είναι αποφασισμένος.

Ότι ακριβώς δεν κάνουμε εμείς . Εμείς όπως εύστοχα είπε σε μία ομιλία του ο καθηγητής Κώστας Γρίβας, παραμένουμε …καλά παιδιά ίσως να να γίνουμε…απουσιολόγοι της τάξης!

Ο Ερντογάν έρχεται στην Αθήνα στις 7 Δεκεμβρίου και μετά από όσα έκανε ο Ερντογάν στο Βερολίνο , θα πρέπει να αρχσίουν «ασκήσεις θάρρους» για να του απαντήσουν σε ενδεχόμενο κρεσέντο επιθετικών δηλώσεων. Θα τα καταφέρουν;

Στο μεταξύ από την Τουρκία επανέλαβαν τις δηλώσεις περί αποστρατιωτικοποίησης και στον ΣΚΑΙ ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής ενέπλεξε τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη του στον Antenna ,όπου κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έχει επιτρέψει την αποστρατιωτικοποίηση νησιών. Ορθότατα έθεσε το θέμα και κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί φεύγουν όπλα από τα νησιά και δεν αναπληρώνονται τα κενά. Γιατί; Αυτό είναι το θέμα και όχι η ερώτηση που θα πρέπει η αντιπολίτευση κάθε μέρα να θέτει προς την κυβέρνηση.

Η ανταπόκριση του Μανώλη Κωστίδη για τις δηλώσεις του αρχηγού του τουρκικού Ναυτικού για την αποστρατιωτικοποίηση νησιών. Τα σχόλια του παρουσιαστή στην κρίση σας.

 

 

[ad_2]

Source link

Related posts

Ιρλανδία: Ετοιμάζεται να αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης 

Η Χαμάς λέει πως ισραηλινά πλήγματα σε περιοχή της Πόλης της Γάζας στοίχισαν τη ζωή σε περισσότερους από 195 ανθρώπους

Κάλεσαν πρώην «υπουργό» του ψευδοκράτους στην Κύπρο να μιλήσει στους Δελφούς!

Αφήστε ένα σχόλιο