AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εκπομπές

Ο παράδεισος των κυριών: «Τι θα κάνουμε; Το παιδί μου.. Τι θα κάνουμε μπαμπά;»

[ad_1]

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ο παράδεισος των κυριών, ο Πασχάλης με τη Τζένη τα έχουν βρει και συνειδητοποιούν ότι ο κύριος λόγος, που τσακώνονται είναι πως δεν ζουν μαζί. Για να προχωρήσουν στον γάμο, πρέπει πρώτα να επιλύσουν τα θέματα με τη Ζαχαρούλα.

Ο Σίμος έχει ψυχρανθεί με την Αμαλία, ενώ η Γεωργία βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση.  Από τη μια ο Πάρης της ανακοινώνει ότι θα φύγει για δουλειά στο εξωτερικό και από την άλλη μαθαίνει, ότι ο Άγης δεν θα αναγνωρίσει το μωρό της. Ο Ντίνος συγκεντρώνοντας τα έγγραφα, που χρειάζονται με τη Μιράντα για την αίτηση υιοθεσίας, δεν βρίσκει στο συρτάρι του το πιστοποιητικό γεννήσεως του και συμπεραίνει, ότι του το έχει κλέψει ο Σίμος. Το θράσος της Στέλλας κορυφώνεται και εξομολογείται τον έρωτα της στο Χριστόφορο. Ο Σωτήρης δίνει το σημειωματάριο του Αποστόλη σε γραφολόγο, περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα… Δείτε το τρέιλερ

[ad_2]

Source link

Related posts

Η γη της ελιάς – τρέιλερ: «Στην τελική ρώτα την στα ίσια, έχω ελπίδες ναι ή όχι;»

Δημήτρης Καμπουράκης: «Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε»»

Έρωτας φυγάς: «ΦΤΑΝΕΙ! Δεν ανήκω σε κανέναν, ούτε σε σένα άλλα ούτε σε σένα» Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Αφήστε ένα σχόλιο