AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Τηλεοπτικές σειρές

Ο παράδεισος των κυριών – sneak preview: «Εγώ ξέρω πολύ καλό πως νιώθω»

[ad_1]

«..καλό είναι να κρατήσουμε κάποιες αποστάσεις μεταξύ μας» λέει ο Χριστόφορος στην Στέλλα, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ο παράδεισος των κυριών. Δείτε το sneak preview.

Στέλλα: Εγώ ξέρω πολύ καλό πως νιώθω. Όπως ξέρω επίσης ότι εσείς δεν θα γυρνούσατε ποτέ να κοιτάξετε μια κοπέλα σαν και εμένα.

Χριστόφορος: Τι είναι αυτά που λες; Τι είναι αυτά που λες; Είσαι… Είναι… Έχουμε ..καταλαβαίνεις ότι…  Είναι ανεπίτρεπτο και μόνο να μπω σε αυτή τη συζήτηση. Σε παρακαλώ, πήγαινε. Και καλό είναι να κρατήσουμε κάποιες αποστάσεις μεταξύ μας.. μέχρι να… συνειδητοποίησεις ότι αυτό…

Στέλλα: Δεν μπορείτε ούτε να το πείτε έτσι;

Χριστόφορος: Δεν θέλω να το πω. Όπως δεν ήθελα να το πεις κι εσύ.

Στέλλα: Λυπάμαι πολύ. Πραγματικά.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» θα δούμε πως όλοι ανησυχούν, μήπως πράγματι τελικά ο Αποστόλης είναι εν ζωή. Ο Ντίνος έχει άλλη μία  πρωτοποριακή ιδέα για τον Παράδεισο που θα τους ενθουσιάσει όλους!

Ο Σωτήρης κι ο Δημοσθένης θα επισκεφθούν το γραφείο του Σαρηγιάννη ο οποίος εκείνη την ώρα βρίσκεται με κάποιον που δεν πρέπει να βρει εκεί η αστυνομία… Ο Αποστόλης κρύβεται έξω από το σπίτι της Όλγας με επικίνδυνες διαθέσεις…

[ad_2]

Source link

Related posts

Έρωτας φυγάς: «Εγώ θα δώσω αίμα, εγώ είμαι ο πατέρας» Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Ψυχοκόρες: Η Νέλλα χειροτερεύει κι ο γιατρός παραδέχεται στον Σώτο την εξάρτησή της από οπιούχα

Αιμιλία Χαλόφτη: Η ηλικία, το βιογραφικό και η 22χρόνη κόρη της που είναι δασκάλα

Αφήστε ένα σχόλιο