AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Ο πιο γρήγορος τρόπος να ξεμεθύσεις

[ad_1]

Ο πιο γρήγορος τρόπος να ξεμεθύσεις: Έχεις πιει τον… άπατο και θέλεις πάση θυσία να έρθεις στα καλά σου;

Η πρώτη ένεση τόνωσης απαιτεί να αναπληρώσεις επαρκώς τον οργανισμό σου από την έλλειψη υγρών και θρεπτικών στοιχείων. Στύψε 4-5 πορτοκάλια και πιες το χυμό τους (απόφυγε την καφεΐνη γιατί είναι διουρητική και θα σε οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη αφυδάτωση). Αν σου βρίσκονται γκρέϊπ φρουτ ακόμη καλύτερα.

Αν έχεις καπνίσει φάε και δυο σκέτα καρότα, γιατι θα βοηθήσουν τα «σκασμένα» πνευμόνια σου να προσλαμβάνουν περισσότερο οξυγόνο.

Μια πολυβιταμίνη μαζί με ένα ποτήρι νερό (έξτρα υδάτωση) θα ενισχύσει την ικανότητα του οργανισμού σου να έχει αποθέματα ενέργειας όλη μέρα. Ωστόσο την καλή δουλειά θα κάνει ένα 10λεπτο γρήγορο περπάτημα έξω από το σπίτι, το οποίο θα ανοίξει τους αεραγωγούς του αναπνευστικού.

Ο πιο γρήγορος τρόπος να ξεμεθύσεις

Μια μπανάνα θα σου φτιάξει τη διάθεση. Σε «γεμίζει», χωνεύεται εύκολα και αποθηκεύει για πολλές ώρες στον οργανισμό σου βιταμίνες της ομάδας Β (ειδικές στο να απομακρύνουν τα υπολείμματα του αλκοόλ).

Συνέχισε με ένα άψητο τοστ από ψωμί ολικής αλέσεως, κίτρινο τυρί light και μια φέτα γαλοπούλα, συνοδευόμενο από ένα ποτήρι ημίπαχο γάλα (το ασβέστιο μειώνει αισθητά την ποσότητα του κορεσμένου λίπους που απορρόφησε το σώμα σου από τα «βρώμικα» συνοδευτικά των ποτών σου).

1.Μια μπανάνα: Είναι μια από τις κυριότερες πηγές καλίου, του ηλεκτρολύτη που πέφτει όσο εσύ πίνεις αλκοόλ, με αποτέλεσμα τα χαμηλά επίπεδά του να μην σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά.

2.Ρύζι: Το απλό, βρασμένο ρύζι, χωρίς κάποιο συνοδευτικό είναι εξαιρετικά εύκολο να χωνευθεί από το στομάχι σου. Οι υδατάνθρακες που περιέχει θα μειώσουν την επιρροή του αλκοόλ, ενώ παράλληλα το στομάχι σου δεν θα βαρύνει, κατάσταση που θα σε έκανε να αισθάνεσαι ακόμα χειρότερα.

3.Δημητριακά με γάλα χαμηλών λιπαρών: Ένα γεύμα ελαφρύ, εξίσου πλούσιο σε υδατάνθρακες, για αυτούς που αγαπούν μετά το ξενύχτι να καταναλώνουν… πρωινά γεύματα.

4.Ποπ κορν: Τις περισσότερες φορές, όταν έχεις πιεί παραπάνω, το μόνο που θέλεις είναι να φας κάτι πραγματικά αλμυρό. Το ποπ κορν μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τα τσιπς ή τις τηγανιτές πατάτες και να αποφύγεις το παραπάνω λίπος. Επιπλέον, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και φτωχά σε θερμίδες. Έτσι, μπορείς να γεμίσεις το στομάχι σου χωρίς να έχεις καταστροφικές συνέπειες για την διατροφή σου και χωρίς να αισθάνεσαι πως παράφαγες.

5.Κράκερς: Περιέχουν σύνθετους υδατάνθρακες που βοηθούν σημαντικά στην απορρόφηση του αλκοόλ, ενώ παράλληλα είναι πλούσια σε βιταμίνες Β, που τα επίπεδά τους πέφτουν με την κατανάλωση ποτού. Έτσι, καταναλώνοντας κράκερς ανεβάζεις και πάλι τα επίπεδά τους.

Διώξε την κοκκινίλα που έχουν τα μάτια σου με μερικές σταγόνες κολλύριο!

Είσαι έτοιμος! Την επόμενη φορά, πιες λίγο πιο προσεκτικά! Και προς Θεού, μην οδηγήσεις.

Δες τις συμβουλές στο βίντεο που ακολουθεί.

[ad_2]

Source link

Related posts

Γάλα βρώμης: Είναι πιο υγιεινό από άλλα γάλατα φυτικής προέλευσης;

Ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί ευνοεί τον οργανισμό!

Ανακαλύψαμε το φανταστικό κόλπο με τα παγάκια που θα σε γλιτώσει από το σιδέρωμα!

Αφήστε ένα σχόλιο