AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ο πραγματικός λόγος πίσω από τις μαύρες βούρτσες στις κυλιόμενες σκάλες (vid)

[ad_1]

Υπάρχει ένας σοβαρός λόγος πίσω από τις βούρτσες στις κυλιόμενες σκάλες.

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που βλέπουν τις βούρτσες στις κυλιόμενες σκάλες και τρέχουν να καθαρίσουν τα παπούτσια τους. Ωστόσο, αυτές οι βούρτσες υπάρχουν σε εκείνα τα σημεία για την προστασία των ανθρώπων και όχι για να καθαρίζουν τα παπούτσια τους.

Σύμφωνα με τον Buddy the Elf, ένα TikToker, οι κυλιόμενες σκάλες μπορούν να γίνουν αρκετά επικίνδυνες για κάποιον που δεν προσέχει. Αρκετοί άνθρωποι έχουν γλιστρήσει, έχουν πέσει και έχουν τραυματιστεί σοβαρά σε αυτές τις σκάλες.

@unto_ldfacts Everyday Things You Didn’t Know The Purpose Of #facts #factsmatter #reels #viral #fyp ♬ original sound – Untold Facts

Επομένως, μπορεί κανείς να υποθέσει ότι οι σκούρες νάιλον μαύρες τρίχες που είναι προσαρτημένες σε κάθε κυλιόμενη σκάλα στην οποία περπατάτε έχουν έναν καλό λόγο ύπαρξης. Οι τρίχες λειτουργούν στην πραγματικότητα ως μέτρο ασφαλείας. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι θα σας προστατέψουν αν αρχίσετε να τρέχετε..

Ουσιαστικά, οι βούρτσες ασφαλείας των κυλιόμενων βοηθούν στο να μην κολλήσουν τα παπούτσια ή τα ρούχα κάποιου ανάμεσα στις… κινούμενες σκάλες.

Λειτουργούν επίσης ως ψυχολογικό εμπόδιο! Τη στιγμή που κάποιος πάει κοντά σε εκείνα τα σημεία, απομακρύνεται αμέσως- αποτρέποντας τα ρούχα ή τα παπούτσια του από το να πιαστούν στις σκάλες.

[ad_2]

Source link

Related posts

EuroLeague, Βιλερμπάν: Ο Πάρις Λι αρνήθηκε να περάσει στο παρκέ και ο Ποτζέκο τον… αποθέωσε!

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ 1-1: Έσωσε τον βαθμό ο «καυτός» Μοράλες για το Κίτρινο Υποβρύχιο

Πλάθα: «Με τόσα λάθη, υπό κανονικές συνθήκες, δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς»

Αφήστε ένα σχόλιο