AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ο Σίνερ πήρε μαζί του τον Τζόκοβιτς στα ημιτελικά των ATP Finals


O Γιάνικ Σίνερ νικώντας τον Χόλγκερ Ρούνε με 2-1, πήρε μαζί του τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά των ATP Finals στο Τορίνο.

O Γιάνικ Σίνερ κράτησε στο Τορίνο και στα ATP Finals τον κάτοχο του τίτλου Νόβακ Τζόκοβιτς. Σε ένα μεγάλο ντέρμπι ο Ιταλός νίκησε τον Χόλγκερ Ρούνε με 6-2, 5-7, 6-4 παίρνοντας μαζί του στα ημιτελικά τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

O Σίνερ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, άρχισε με break και love game για το 2-0, συνέχισε με νέο break και διατηρώντας το σερβίς του και με τους πόντους στο 17-7 προηγήθηκε 4-0 σε 17 λεπτά, κλείνοντας το σετ με 6-2 σε 32 λεπτά.

Στο 2ο σετ ο Ρούνε προηγήθηκε 2-1, έχασε ευκαιρία για break (30-40) πριν ο Σίνερ ισοφαρίσει σε 2-2. Ο Ρούνε με τη σειρά του έσωσε break point για το 3-2, με τον νεαρό Δανό σε εκείνο το σημείο να δένει το δεξί του γόνατο πριν επιστρέψει στο κορτ.

Ο Σίνερ με δύο στη σειρά love games ισοφάρισε σε 3-3 και 4-4, με τον Ρούνε να φθάνει στο 5-4 και τον Σίνερ με νέο love game να ισοφαρίζει σε 5-5. Ο Ρούνε μετά το 1ο αβαντάζ έκλεισε το 11ο game, για το 6-5 και στη συνέχεια τρία αβίαστα λάθη από τον Σίνερ έφεραν τον Δανό σε ισάριθμα set points. Mε δύο winners ο Ιταλός έμεινε ζωντανός, όμως δεν είχε επιστροφή στη λόμπα του Ρούνε, που πέτυχε το break και κατακτώντας το σετ με 7-5 σε 61 λεπτά.

O Σίνερ, που φάνηκε να έχει ενοχλήσεις στο 2ο σετ, ισοφάρισε σε 1-1 στο 3ο σετ. Tο 3ο game τα είχε όλα, κράτησε 12 περίπου λεπτά, είχε video review από τον Ρούνε, με τον Σίνερ αρχικά να σπαταλά δύο break points και τον Ρούνε έπειτα στο 4ο αβαντάζ και με άσο να φθάνει στο 2-1.

Ο Ρούνε έφθασε στο 4-3 και μετά το άτσαλο μπάκχαντ από τον Σίνερ βρήκε break point στο 30-40, που δεν εκμεταλλεύτηκε. Ο Σίνερ με άσο και με λάθος από τον αντίπαλό του έφερε νέα ισοπαλία (4-4).

Ήταν η σειρά τού Σίνερ να φέρει σε θέση πίεσης τον αντίπαλό του: 0-40 στο 9ο game και τρεις στη σειρά break points, το break ήρθε για τον Σίνερ που προσπέρασε με 5-4 και σέρβιρε για την τελική επικράτηση. Προηγήθηκε με 40-30 και στο 1ο match point τελείωσε το σετ με 6-4, μέσα σε αποθέωση από τους συμπατριώτες του.


Source link

Related posts

LIVE το NBA στο Gazzetta

Το «Aegean Lake Effect» μπορεί να φέρει χιόνια στο κέντρο της Αθήνας: Η πρόγνωση του Μαρουσάκη (vid)

Θάντερ – Τίμπεργουλβς 101-107: Ματσάρα play-offs και κορυφή για Μινεσότα (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο