AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος στο «Δυτικά FM 92,8»: «Με στόχευση και στρατηγική να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για το Δήμο Μεσολογγίου»

[ad_1]

Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος στο «Δυτικά FM 92,8»: «Με στόχευση και στρατηγική να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για το Δήμο Μεσολογγίου»


Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος σε μια εφ’ όλης της ύλης τηλεφωνική συνέντευξη στο «Δυτικά FM 92,8» και τη Δήμητρα Λαοπόδη δεν έκρυψε την πικρία του για τη στάση, πάνω σε μια σειρά από ζητήματα, του απερχόμενου δημάρχου Μεσολογγίου Κώστα Λύρου, με τον οποίο υπήρξαν συνεργάτες στο παρελθόν.

Ο κ. Διαμαντόπουλος που από 1.1.24 πρόκειται να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Μεσολογγίου είπε ότι η παράταξή του, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν ακόμα και συλλήψεις για χρηματισμό προεκλογικά, επέδειξε πολιτικό πολιτισμό.

Απαντώντας σε ερώτημα για σοβαρά προβλήματα της περιοχής, ειδικά σε εκείνα που σχετίζονται με την ανάπτυξη, έκανε έντονα αρνητικές διαπιστώσεις και τόνισε την ανάγκη ενότητας και συνεργασίας.

Αναφερόμενος στους άξονες των προτεραιοτήτων του, μίλησε για την καθημερινότητα των πολιτών και αναπτυξιακές επιλογές, υπό το πρίσμα των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής με τη βαριά ιστορία και το πολιτιστικό αποτύπωμα.

Εξέφρασε την προσδοκία η  συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ηρωική ‘Εξοδο (2026) να λειτουργήσει ως σημείο επανεκκίνησης για το Μεσολόγγι σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε δύο χρόνια όσα δεν έγιναν όλα τα προηγούμενα. Τόσος είναι ο χρόνος που χρειάζεται για προετοιμασία και σχεδιασμό, εκτίμησε χαρακτηριστικά. Με στόχευση και στρατηγική θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, υπογράμμισε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

[ad_2]

Related posts

Υποδέχθηκε τους πρωταθλητές του «Λέοντα Μεσολογγίου» ο δήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Κλιμάκωση σχεδιάζουν στο Μεσολόγγι για το Πρωτοδικείο – Τα επόμενα βήματά τους

aitoloakarnanianews

Δήμος Μεσολογγίου: “Ο προϋπολογισμός είναι και σύννομος και εφαρμόζεται”

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο