AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε την πραγματική του ηλικία

[ad_1]

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την πραγματική του ηλικία. Και που δεν του φαίνεται, καθόλου.

«Βάλαμε τον χρόνο κάτω. Πώς δεν λέω την ηλικία μου; Σε έναν μήνα κλείνω τα 68. Γιατί να μην το πω; Έχω κάνει κάτι ρυτιδούλες. Κάνω μόνο μεσοθεραπείες μία φορά κάθε 4-5 μήνες. Ούτε μπότοξ, ούτε τίποτα. Αν δεις, έχω ρυτίδες στο πρόσωπο. Πώς αλλιώς θα έκανα τους μεγάλους ρόλους που κάνω;», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στο έργο του ως Πρόεδρος τυο ΣΕΗ.  «Λύσαμε ένα μεγάλο πρόβλημα πάρα πολλών ηθοποιών με τα τιμολόγια, που είχαν μπλοκαριστεί οι ανεργίες τους. Δεν μπορούσαν να πάρουν εποχικά επιδόματα, επιδόματα ανεργίας. Ο αρμόδιος υπουργός, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάλαβε το πρόβλημα, μας κάλεσε, πήγαμε και στον ΟΑΕΔ και λύθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το θέμα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, είπε: «Είμαι πολύ προσεκτικός στο θέμα της τεκνοθεσίας, το βασικό είναι να υπάρχει αγάπη. Και στα ετερόφυλα ζευγάρια, όταν προκύπτει ας πούμε ένα διαζύγιο, τα παιδιά περνάνε δύσκολα. Είναι και θέμα παιδείας, αν τα παιδιά καταλάβουν από το σχολείο ότι οικογένεια είναι άνθρωποι που τους αγαπούν».

Διαβάστε επίσης

Η Άννα Φόνσου για παρένθετη μητέρα: “Τη μισώ αυτή τη γυναίκα που δίνει το παιδί”

Τι είναι η νόσος von Willebrand και πώς σχετίζεται με τις έντονες μηνορραγίες;

5 λόγοι που τα ούρα σου είναι θολά και πότε πρέπει να δεις έναν γιατρό


[ad_2]

Source link

Related posts

Αντίνοος Αλμπάνης: ”Έναν χρόνο πιο μακριά από τον εφιάλτη που διαλύει τη ζωή”

Η συγκλονιστική αντίδραση σκύλων σε περιπτώσεις που θεώρησαν ότι κάποιος πήγε να αρπάξει παιδί (video)

Χωρισμός για το αγαπημένο ζευγάρι

Αφήστε ένα σχόλιο