AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ποζάρει ως… Άγιος Ανδρέας

[ad_1]

Ως… Άγιος Ανδρέας πόζαε για το free press ΚΟΙΤΑ ο Σπύρος Μπιμπίλας, μαζί με άλλους ηθοποιούς, που στο πλαίσιο project κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σαν τους 12 Αποστόλους.

Με άμφια σε βαθύ κόκκινο και ανοιχτό μπλε, ο ηθοποιός και βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας αναπαράστησε την εικόνα του Αγίου Ανδρέα μπροστά στον φακό.

Ακολούθως, κι άλλοι καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν ως μαθητές του Χριστού. Αυτοί είναι οι: Μάνος Πετούσης, Περικλής Λιανός, Κωστής Σαββιδάκης, Ανδρέας Κωνσταντινίδης και Γιώργος Καρκάς.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης του περιοδικού αναφέρεται:

«Οι 12 Απόστολοι: Ένα Ταξίδι στην Ιστορία και την Πνευματικότητα” Ιούδας, Λάζαρος & Βαραββάς. Η φιγούρα των 12 αποστόλων έχει χαρακτηριστεί από τα βιβλικά κείμενα ως οι πρώτοι ακόλουθοι του Ιησού Χριστού, οι οποίοι διέδωσαν το μήνυμά του σε όλο τον κόσμο.

Αναπόσπαστο μέρος της Χριστιανικής πίστης και πνευματικότητας, η ιστορία τους αποτελεί μία πλούσια πηγή έμπνευσης και συζήτησης.

Μέσα από τη φωτογραφική απεικόνιση των 12 αποστόλων στο περιοδικό Koita Magazine, η αναγνωστική κοινότητα προσκαλείται να εξερευνήσει την πνευματική κληρονομιά και την ιστορία που ενώνει τον κόσμο τους με το σημερινό.

Μέσα από τις εικόνες αυτές, αναδεικνύεται η πολυμορφία των προσωπικοτήτων και των πεπραγμένων των αποστόλων, καθώς και η συνεχής προσπάθειά τους να μεταδώσουν το μήνυμα της πίστης και της αγάπης.

Πέρα από τη θρησκευτική διάσταση, οι 12 απόστολοι αντιπροσωπεύουν και μια πρόσκληση για αναστοχασμό και συζήτηση σχετικά με θέματα όπως η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η διασπορά των πολιτισμών.

Η απεικόνισή τους μέσω του φακού του περιοδικού Koita Magazine αποτελεί μια πρόσκληση για ανασκόπηση και εμβάθυνση στη σημαντική αυτή πτυχή της ανθρώπινης ιστορίας και πνευματικότητας».

Λίγες μέρες νωρίτεα, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης και η Φωτεινή Τσακίρη πόζαραν σαν Ιησούς και Παναγία για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης του ίδιου περιοδικού. Ο ηθοποιός εμφανίζεται να αναπαριστά τον Εσταυρωμένο, με ακάνθινο στεφάνι στο κεφάλι και αίματα να τρέχουν προς το πρόσωπό του. Με τη σειρά της, η Φωτεινή Τσακίρη φόρεσε έναν μαύρο χιτώνα αναπαριστώντας την Παναγία, επίσης την ώρα της Σταύρωσης.

Διαβάστε επίσης:

Νόσος Πάρκινσον: Έως το 2040 θα έχει ξεπεράσει σε συχνότητα εμφάνισης τον καρκίνο

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει άβαφη «με τη τσίμπλα στο μάτι» και ενθουσιάζει τους φαν της


[ad_2]

Source link

Related posts

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Τα μάτια μας 14 συνεχώς! Το ΒΙΝΤΕΟ δείχνει ακριβώς αυτό

Ο άνδρας που “αιωρείται”! Μπορείτε να βρείτε πώς το κάνει;;; (video)

Αφήστε ένα σχόλιο