AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Ο Σφακιανάκης απέδωσε τη δολοφονία της 28ρονης στα… σόσιαλ (βίντεο)

[ad_1]

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η τοποθέτηση του πρώην αξιωματικού της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφορικά με τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

Ερωτώμενος για το περιστατικό, ο κ. Σφακιανάκης ανέφερε πως «το έγκλημα το ώθησε η κοινωνική δικτύωση. Η κοπέλα ήταν χαρούμενη και ευτυχισμένη, το έβγαζε προς τα έξω».

«Εάν αυτά που λένε τα έχει γράψει, δυστυχώς έβγαζε προς τα έξω αυτό που ένιωθε. Τη γαλήνη. Η γαλήνη όμως αυτή, κάποιους ενοχλούσε. Όλα ήταν μηνύματα προς αυτόν», συνέχισε.

«Μου έστειλαν ένα μήνυμα “έχετε δει τα κοινωνικά της δίκτυα;” και απαντάω ότι εάν αυτά που λένε τα έχει γράψει, δυστυχώς έβγαζε προς τα έξω αυτό που ένιωθε. Η γαλήνη όμως αυτή, κάποιους τους ενοχλούσε. Όλα ήταν μηνύματα προς αυτόν. Ο τρόπος του εγκλήματος, 100 άτομα να είχε το αστυνομικό τμήμα, θα την εκτελούσε. Τέλος. Η αστυνομία για μένα, ναι μεν έπρεπε να έχει 5-10 άτομα μέσα, όμως όσα και να είχε, σύμφωνα με την εκτίμησή μου, θα ήταν αναπόφευκτο. Δυστυχώς έβγαζε προς τα έξω αυτό που ένιωθε», πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν σάλο, ενώ ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, προχώρησε στη διαγραφή του από την παράταξη «Αττική Μπροστά».

«Δηλώσεις και νοοτροπίες με έλλειμμα κοινωνικής ευαισθησίας και ενσυναίσθησης, που βρίσκονται έξω από κάθε πλαίσιο ηθικών αξιών και θεσμικής τάξης, θα με βρίσκουν πάντα απέναντι. Και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν άλλοθι στην ευθύνη της πολιτείας να προστατεύει την ανθρώπινη ζωή», τόνισε σε ανακοίνωσή του.

Μετά τη διαγραφή του, ο κ. Σφακιανάκης ανήρτησε βίντεο στο οποίο αναφέρει:

«Μας αρέσουν τα challenges, είμαστε Υδροχόοι, γεννημένοι για να ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Το έχω κάνει πολλές φορές στη ζωή μου. Η άποψή μου ήταν και είναι μία χρόνια τώρα. Όταν σε μια σχέση υπάρχει χωρισμός και μετά υπάρχει το πικάρισμα και ο αντιπερισπασμός μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Αυτό το πιστεύω, το έχω δει, το έχω διαχειριστεί σε εκατοντάδες περιπτώσεις».

«Προτιμώ να φύγω από την ομάδα Χαρδαλιά, από το να κάνω κωλοτούμπες και να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς, όπως λένε. Εδώ γελάμε. Γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πάντοτε πιστεύω αυτά που λέω. Είμαι μαζί σας με οποιοδήποτε τίμημα», κατέληξε.

 

 


[ad_2]

Source link

Related posts

Οι ευεργετικές ιδιότητες του κόκκινου μανιταριού

Πόσα λεφτά πρέπει να βγάζεις για να είσαι το ίδιο χαρούμενος με κάποιον που τρέχει;

Κάδος σκουπιδιών στο ντουλάπι της κουζίνας; 5 λόγοι για να μην το κάνετε!

Αφήστε ένα σχόλιο