AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εργασιακα

Πάτρα: Οχήματα του δήμου και τρακτέρ στην απεργιακή συγκέντρωση

[ad_1]

Η μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τον Γιάννη Κατσούκα, πρόεδρο του ΦΣ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και την Αθηνά Ηλιοπούλου, πρόεδρο του ΑΣ Ερυμάνθου. «Αν θες να λέγεσαι άνθρωπος, δεν ξεχνάς τα Τέμπη», σημείωσε η Λυδία Καστανά, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Πάτρας, λέγοντας ότι το έγκλημα δεν θα αφήσουν η νεολαία και οι εργαζόμενοι να ξεχαστεί.

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Συμεωνίδης, πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Δυτικής Ελλάδας, σημείωσε πως η ίδια εγκληματική πολιτική που γεννά τα Τέμπη φτάνει στο σημείο να θέτει σε κίνδυνο συνολικά το λαό, όπως με την αποστολή της φ/γ ΥΔΡΑ, στην Ερυθρά Θάλαασα.

Χαιρετισμό απεύθυνε και η Ερμιόνη Διονυσάτου, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, καλώντας να δοθούν λύσεις στα προβλήματα και των ΕΒΕ. Το μήνυμα για δημόσια δωρεάν υγεία, πλήρως στελεχωμένη με προσωπικό και εξοπλισμό με βάση τις ανάγκες σήμερα, έστειλε ο Χρήστος Δάβουλος, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και η Βανέσσα Αλίχου, από το σωματείο των Μαγείρων.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Δημήτρης Μαρμούτας. (Εκτεταμένα αποσπάσματα της ομιλίας του παρακάτω)

Ακολούθησε μια πολύ μεγάλη πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, με την ατμόσφαιρα να δονείται από συνθήματα. «ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, το έγκλημα αυτό έχει ιστορία» και «Στείλε όταν φτάσεις δεν έφτασε ποτέ, εκδίκηση θα πάρουμε για σένανε μικρέ».

[ad_2]

Source link

Related posts

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΕΠ LIVE!!! ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ- ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΝΕΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ- ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

ΑΔΕΔΥ: Εργατικό ατύχημα δημοσίου υπαλλήλου

Αφήστε ένα σχόλιο