AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Πάτρα: Eπίτιμος πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί ο Παναγιώτης Σκέντζος

[ad_1]

Επίτιμος Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Πατρών και Περιχώρων ανακηρύχτηκε ο Παναγιώτης Σκέντζος επί χρόνια Πρόεδρος του Σωματείου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ».

Ήταν μια ξεχωριστή συνέλευση γιατί μεταξύ των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης η Γενική Συνέλευση με απόφαση της ανακήρυξε σε ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚΕΝΤΖΟ αναγνωρίζοντάς του την πολύτιμη προσφορά του στον κλάδο του ΤΑΞΙ.

Ένας ενεργός συνδικαλιστής που με την μακροχρόνια δράση του, την διορατικότητα και τη μαχητικότητά του συνείσφερε πολλές φορές στην επιτυχή διεκδίκηση και εξασφάλιση των δικαιωμάτων του κλάδου μας, γράφοντας ιστορία με το έργο του, το οποίο αποτελεί σπουδαία παρακαταθήκη για το Σωματείο μας.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΕΝΤΖΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙ είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους συνδικαλιστές που καλούμαστε να αγωνισθούμε για την επιβίωση του κλάδου σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες και πρωτοφανείς.”

# Πηγη

  • Κάνε like στη σελίδα  aitoloakarnanianews.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Related posts

Παναιτωλικός: Η αποστολή για τον αγώνα με Αστέρα

aitoloakarnanianews

Το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου πρόσφερε τρόφιμα στα συσσίτια του Αγίου Δημητρίου

aitoloakarnanianews

Έκτακτη σύσκεψη δικηγορικού συλλόγου Αγρινίου για δικαστικό χάρτη: Βολές Νικάκη και Παπαναστασίου σε βουλευτές

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο