AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια στον Ρέντη

[ad_1]

Δεν τα κατάφερε ο 31χρονος αστυνομικός που δέχτηκε τη μοιραία φωτοβολίδα στα επεισόδια έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στον Ρέντη, στις 7 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο αστυνομικός είχε υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του ποδιού του πριν κάποιες ημέρες, ενώ στις 18 του μήνα είχαν διακόψει τη φαρμακευτική υποστήριξη, τον είχαν βγάλει από την καταστολή.

Ήθελαν να δουν αν έχει εγκεφαλικά ερεθίσματα και κάποιες αντιδράσεις, ωστόσο αυτές ήταν είναι μηδενικές.

Τελικά, έπειτα από 20 ημέρες ο 31χρονος άνδρας των ΜΑΤ έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

Για την επίθεση στου Ρέντη, συνελήφθη ένας 18χρονος, ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια και ομολόγησε ότι πέταξε φωτοβολίδα προς τους αστυνομικούς.

Ενώπιον του Ανακριτή ο 18χρονος παραδέχτηκε ότι, «δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει βλάβη σε κανέναν και πως σκοπός του ήταν να ρίξει τη φωτοβολίδα προς τα πάνω».

Όπως είπε, «δεν ήξερε να τη χρησιμοποιεί, γι’ αυτό και το αποτέλεσμα ήταν να φύγει προς τα κάτω και να χτυπήσει σε απόσταση περίπου δύο – τριών μέτρων από το σημείο όπου βρισκόταν και να τραυματίσει στη συνέχεια τον αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν σε μια απόσταση περίπου 70 μέτρων».

Ο 18χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι η φωτοβολίδα που έριξε είχε πορτοκαλί χρώμα και εκ των πραγμάτων μπορεί να προκύψει αν ήταν αυτή που χτύπησε τον αστυνομικό ή όχι, καθώς έπεσαν και άλλες φωτοβολίδες από το συγκεκριμένο σημείο.

Δήλωσε συντετριμμένος και ζήτησε συγνώμη από την οικογένειά του.

Η ανακοίνωση του θανάτου του:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΛΕΜΜΕΝΟΣ».

ieidisis.gr

[ad_2]

Related posts

«Κάνε μας τη χάρη» τραγούδησε ο Αγρινιώτης Στάθης Σχίζας στο live του j2us 

aitoloakarnanianews

Γιώργος Καλλιακμάνης: «Πρόσωπο – μυστήριο μπορεί να δώσει λύση» στο θρίλερ του Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews

Μαζεύτηκαν τα χρήματα για το Δημητράκη από το Αγρίνιο για τον αγώνα της ζωής που δίνει!

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο