AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Πήγαν στο πάρτι του Leonardo DiCaprio, αλλά δεν εμφανίστηκαν μαζ

[ad_1]

Ο Brady και η Shayk συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο

Tom Brady και η Irina Shayk πήγαν στο πάρτι του Leonardo DiCaprio κατά τη διάρκεια της Art Basel Miami, σύμφωνα με το «Page Six». Ωστόσο, αν και ο Brady και η Shayk ήταν και οι δύο παρόντες, δεν έφτασαν μαζί.

Μια πηγή αποκάλυψε ότι ο Brady χαιρέτησε για λίγο τη Shayk, αλλά, όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι έχει χωρίσει. Μάλιστα, άνθρωπος που μίλησε στο «Page Six», αναφέρει ότι ο Brady κρατάει προς το παρόν τις επιλογές του ανοιχτές και βγαίνει ραντεβού.

Διαβάστε ακόμα: Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Παντρεύεται σήμερα – Γιατί έγινε viral ο ”χρυσός” γάμος της;

Η VIP εκδήλωση, στην οποία εμφανίστηκαν ο Σον Πεν και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, είχε ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την προστασία και την αποκατάσταση της βιοποικιλότητας. Το μέρος της βραδιάς που αφορούσε τη δημοπρασία, η οποία διεξήχθη από τον Simon de Pury, περιελάμβανε μοναδικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα σχεδιασμένα από τους Armani, Kartell και Bvlgari. Ο ίδιος ο DiCaprio φέρεται να έκανε σημαντικές προσφορές κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας.

Ο Brady και η Shayk συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο. Ωστόσο, η σχέση τους φάνηκε να «ξεφουσκώνει» μετά από μόλις τρεις μήνες λόγω διαφορετικών αναγκών και προγραμμάτων.


Και οι δύο συνεχίζουν να έχουν υποχρεώσεις και γινόταν όλο και πιο δύσκολο να βρίσκονται στην ίδια πόλη την ίδια στιγμή», δήλωσε ο ίδιος άνθρωπος. Παρά τον χωρισμό, η Shayk είχε «μόνο καλά πράγματα να πει» για τον Brady, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η σχέση του Brady με τη Shayk ήταν το πρώτο του δημόσιο ειδύλλιο μετά το διαζύγιό του από τη Gisele Bündchen το 2022. Το πρώην ζευγάρι μοιράζεται δύο παιδιά.

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

Τέτοιο παιχνίδι ανάμεσα σε ζευγάρι δεν έχετε ξαναδεί, vid

Κι όμως χώρεσε! Η γάτα που κάθισε “αναπαυτικά” σε κύπελλο (video)

«Μας έστειλαν κομμάτι μέχρι και στα αρχαία ελληνικά»

Αφήστε ένα σχόλιο