AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Πήραν κατασχεμένο όχημα από το ΑΤ Κεφαλονιάς αφού σήκωσαν περιπολικό στα χέρια

[ad_1]

Μια απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία εκτυλίχθηκε την περασμένη Κυριακή, 31 Μαρτίου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς, με πρωταγωνιστές μια ομάδα είκοσι ατόμων που σήκωσαν στα χέρια ένα περιπολικό προκειμένου να πάρουν πίσω ένα κατασχεμένο αυτοκίνητο.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: Όπως μεταδίδει το Zougla.gr, https://www.zougla.gr/greece/apokleistiko-piran-kataschemeno-aftokinito-apo-astynomiki-diefthynsi-me-to-etsi-thelo/ η ώρα ήταν λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν οι είκοσι φίλοι μας έκαναν την εμφάνισή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλλονιάς. Έξω από το κτίριο υπήρχε μόνο ένας φρουρός, ο οποίος δεν κατάφερε να τους εμποδίσει. Η πολυπληθής ομάδα αρχικά μπήκε στο κτίριο, όπου βρισκόταν ο αξιωματικός υπηρεσίας, και εν συνεχεία κατέβηκε στον χώρο όπου εντόπισε το κατασχεμένο αυτοκίνητο που έψαχνε.

Μπροστά στο αυτοκίνητο βρισκόταν ένα περιπολικό, πράγμα που καθόλου δεν εμπόδισε τους δράστες, οι οποίοι το σήκωσαν στα χέρια καταφέρνοντας να το μετακινήσουν. Στη συνέχεια, κάποιοι από αυτούς μπήκαν στο κατασχεμένο αυτοκίνητο, έβαλαν μπρος και έφυγαν κύριοι.

Αναμενόμενα, σήμανε συναγερμός σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν από τους δράστες, ο οποίος οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη. Το δε αυτοκίνητο, το οποίο όπως έγινε γνωστό είχε ακινητοποιηθεί λόγω τροχονομικών παραβάσεων, παραμένει μέχρι αυτή την ώρα άφαντο.

 


[ad_2]

Source link

Related posts

Πώς θα μάθεις σε 2 μέρες κάτι που χρειάζεται 6 μήνες

Κρυολόγημα: 4 τρόποι για να το σταματήσετε

Ανακαλύψαμε το φανταστικό κόλπο με τα παγάκια που θα σε γλιτώσει από το σιδέρωμα!

Αφήστε ένα σχόλιο