AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Παίκτης της Φάρμας κατηγορείται ότι κακοποίησε αγελάδα

[ad_1]

Δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα στη Φάρμα, καθώς μια νέα κόντρα μεταξύ των παικτών προέκυψε με αφορμή το άρμεγμα της αγελάδας στο επεισόδιο της Τρίτης (31/10). Πρωταγωνιστές ήταν ο Νίκος Παρλάντζας και η Πηνελόπη Ορφανουδάκη. Πιο συγκεκριμένα οι δύο παίκτες κλήθηκαν να αρμέξουν την αγελάδα του αγροκτήματος, ωστόσο εξαιτίας κάποιας απότομης κίνησης του ζώου εκείνο φάνηκε να έχυσε το γάλα και να χτύπησε ελαφρά τον Νίκο.

Με βάση τα λεγόμενα που μετέφερε η Πηνελόπη στους συμπαίκτες της, ο Νίκος Παρλάντζας χτύπησε με τη σειρά του το ζώο, προκαλώντας την αντίδραση των υπολοίπων.

«Ο Νίκος δεν με χωνεύει αλλά δεν πειράζει, όλα καλά, ούτε κι εγώ τον πάω», δήλωσε η Πηνελόπη.

«Σήμερα κατάλαβα ότι (ο Νίκος) νιώθει τσίτα κομπλεξικά… Πήγα να πλησιάσω την αγελάδα και φώναζε. Σε εμένα φώναζε μόνο τη στιγμή που άλλοι έφερναν νερά, του έπαιξε μία η αγελάδα, δεν το ‘δα, είχα γυρισμένη πλάτη και πρέπει να έχυσε και λίγο γάλα, πρέπει να τον βρήκε στο πόδι και μετά της έπαιξε μία», ανέφερε επίσης η Πηνελόπη στην Έλενα.

«Δεν κοιτάω την αγελάδα, ούτε τους έχω πλάτη εντελώς και κάποια στιγμή ακούω ένα πλαφ”, γυρνάω και βλέπω λίγα γάλατα χυμένα και τον Νίκο να λέει “άει α…σου πια!”. Μπορεί επειδή έχει πολλές μύγες γύρω από την αγελάδα, μπορεί να ‘θελε να τις σκοτώσει, δεκτό κι αυτό», τόνισε σε δηλώσεις της στην κάμερα η Πηνελόπη.


[ad_2]

Source link

Related posts

Διατροφή: Γιατί πρέπει να τρώμε την σαλάτα στην αρχή του γεύματος

Ορθογραφικά λάθη και πόσο σας εκνευρίζουν

Επαγγελματικά μυστικά για να τρέχεις σαν αθλητής

Αφήστε ένα σχόλιο