AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Παναγρινιακός: Σπουδαία νίκη με 2-0 επί του ΑΟ Ρηγανά

[ad_1]

Παναγρινιακός: Σπουδαία νίκη με 2-0 επί του ΑΟ Ρηγανά


Ο Παναγρινιακός επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Ρηγανά σε ένα πραγματικό ντέρμπι για την 11η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (Α ΕΠΣΑ) που είχε τα πάντα. Χαμένες ευκαιρίες, πάθος, δύναμη, ένταση, αποβολή, πέναλτι και δύο γκολ στο Β’ ημίχρονο.

Στο Α’ ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες. Είχαν από δύο καλές ευκαιρίες, αρχικά ο Παναγρινιακός με τους Αγγέλη και Τουρλίδα, ενώ ο ΑΟ Ρηγανά θα μπορούσε να είχε προηγηθεί αλλά τόσο ο Σέρτζιο Μούτσα, όσο και ο Κούσης, αστόχησαν στις δύο ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση και πάθος, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να δείχνουν πόσο πολύ θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς

Στο Β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι του Βαλάντη Ζώη με την αλλαγή του Βασιλόγιαννη που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ανέβασαν ρυθμό και ουσιαστικά «ξεκλείδωσαν» την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων του Άγγελου Πανέτα.

Ο ΑΟ Ρηγανά προσπάθησε να πιέσει ψηλά στα πρώτα λεπτά του Β’ ημιχρόνου, όμως ο Παναγρινιακός με μία βαθιά μπαλιά του Γκόλια από αριστερά στο 64ο λεπτό και εξαιρετικό κατέβασμα της μπάλας από τον Βασιλόγιαννη μέσα στην μεγάλη περιοχή, κέρδισε το πέναλτι μετά από άτσαλο μαρκάρισμα αμυντικού των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση ανέλαβε στο 65ο λεπτό ο Βασιλόγιαννης ο οποίος ευστόχησε και έκανε το 1-0 για τον Παναγρινιακό.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως ο Παναγρινιακός με εξαιρετική αμυντική λειτουργία τους κρατούσε μακριά από τη μεγάλη περιοχή του Μπότα.

Στο 73ο λεπτό ο ΑΟ Ρηγανά έμεινε με δέκα παίκτες όταν σε μία φάση διαρκείας στα καρέ του Παναγρινιακού, ο Ψηλός με προβολή βρήκε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή κ. Ματσούκα.

Τελικά, στο 78ο λεπτό, με μία όμορφη ατομική ενέργεια του Κοντογιάννη και εξαιρετικό βολέ έξω από την περιοχή του Κατσαβοχρήστου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

Ο σκόρερ του τέρματος πανηγύρισε μπροστά στον πάγκο των φιλοξενούμενων και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να «ανάψουν τα αίματα», όμως χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων και από τις δύο ομάδες, δεν συνέβη το παραμικρό.

Παίχτηκαν περίπου 15 λεπτά από την επίτευξη του δεύτερου τέρματος του Παναγρινιακού, με τον ΑΟ Ρηγανά να προσπαθεί κυρίως να επιτεθεί από τα άκρα με προωθήσεις των ακραίων του αμυντικών και γεμίζοντας την περιοχή των γηπεδούχων, χωρίς όμως να βρίσκει τον τρόπο να δημιουργήσει μία κλασσική ευκαιρία για γκολ, απέναντι σε μία καλά οργανωμένη άμυνα.

Κάπως έτσι το 2-0 παρέμεινε το τελικό σκορ της αναμέτρησης και ο Παναγρινιακός διεύρυνε την διαφορά του στην κορυφή της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 30 βαθμούς, ενώ ο ΑΟ Ρηγανά υποχώρησε στην 3η θέση με 23 βαθμούς, αφού ο Απόλλων Δοκιμίου τον προσπέρασε με τη νίκη του 4-0 κόντρα στον Κεραυνό Γαβαλούς και έφτασε τους 24 βαθμούς.

 

 

agriniara.gr

[ad_2]

Related posts

Ο Ζερόμ Καλούτα στο «Δυτικά FM 92,8» για το Αγρίνιο: Ωραία πόλη, ζεστοί άνθρωποι! (ηχητικό)

aitoloakarnanianews

Δημήτρης Τραπεζιώτης για αδελφούς Σταμούλη: Κάνουν περήφανη την πόλη του Αγρινίου

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Αποχή από τις ευρωεκλογές για τους κατοίκους στη Μακρυνού! (εικόνες & βίντεο)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο