AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παναθηναϊκός: Απέκλεισε δια βίου τον οπαδό που έκανε λεκτική επίθεση σε έναν εκ των διαιτητών

[ad_1]

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδειξε άμεσα αντανακλαστικά, αφαιρώντας το εισιτήριο διαρκείας του οπαδού που επιτέθηκε λεκτικά σε έναν εκ των διαιτητών του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, αποκλείοντάς τον διά παντός από το ΟΑΚΑ!

O Παναθηναϊκός AKTOR πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και πλέον συνεχίζει από την τρίτη θέση της κατάταξης στη EuroLeague, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στα play-offs.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Φενέρ, ένας οπαδός του «τριφυλλιού» έκανε λεκτική επίθεση σε έναν εκ των διαιτητών της αναμέτρησης. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού του έκαναν συστάσεις και στη συνέχεια τον απομάκρυναν από τη θέση του, βγάζοντάς τον από την έξοδο κάτω από τους οργανωμένους.

Μετά το τέλος του ματς, η «πράσινη» ΚΑΕ ενημέρωσε ότι του αφαιρείται άμεσα το εισιτήριο διαρκείας του και η είσοδός του στο ΟΑΚΑ απαγορεύεται δια παντός.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR τάσσεται διαχρονικά ενάντια σε κάθε μορφή βίας, όπως έχει πολλάκις αποδείξει με τη στάση της.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ οι φίλαθλοί μας ήταν για μία ακόμη φορά εξαιρετική, γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Είναι αυτονόητο πως καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή λεκτική επίθεση που δέχθηκε ένας εκ των διαιτητών της αναμέτρησης από έναν «φίλαθλο». Είναι αυτονόητο πως δεν θα επιτρέψουμε σε έναν άνθρωπο να χαλάσει την εξαιρετική εικόνα του συνόλου του κόσμου μας.

Είναι επίσης αυτονόητο πως του αφαιρείται άμεσα το εισιτήριο διαρκείας του και η είσοδός του στο ΟΑΚΑ απαγορεύεται δια παντός».

[ad_2]

Source link

Related posts

Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου: «Για 27 χρόνια ο γιος μου θεωρούσε ότι είμαστε ξαδέρφια» (vid)

Ολυμπιακός: Ο Καρβαλιάλ θέλει τον Όρτα της Μπράγκα σύμφωνα με τους Πορτογάλους

NBA All Star Game 2024: Ο γιος του Γιάννη, Λίαμ κάρφωσε με τη βοήθεια του πατέρα του (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο