AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παναθηναϊκός: Απών ο Σένκεφελντ από την προπόνηση

[ad_1]

Χωρίς τον Σένκεφελντ συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρόβλημα προέκυψε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (03/01-21:00) στην Λεωφόρο για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Superleague, αφού ο Μπαρτ Σένκεφελντ απουσίασε από το «Γ.Καλαφάτης».

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός των «πρασίνων» ταλαιπωρείται από μία ίωση που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί σήμερα. Κάτι που σημαίνει πως αυτή τη στιγμή ο μόνος σίγουρα διαθέσιμος στόπερ για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες είναι ο Τιν Γεντβάι. Απόμενει να δούμε πόσο γρήγορα θα την ξεπεράσει ο Σένκεφελντ, ώστε να χάσει τις λιγότερες δυνατές προπονήσεις και να μην κινδυνέψει η παρουσία στο παιχνίδι της επανέναρξης.

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Φίλιπ Τζούρισιτς και Άνταμ Τσέριν, που ανέβασαν την Πέμπτη λίγο την έντασή τους και συνεχίζουν τον… αγώνα τους για να δώσουν κανονικά το παρών στο ματς με τον ΠΑΣ. Θεραπεία έκαναν και πάλι οι Μάγκνουσον και ΠάλμερΜπράουν.

Οι υπόλοιποι, που προπονήθηκαν κανονικά, συνέχισαν με πρόγραμμα με υψηλή ένταση. Το «μενού» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ρόκετς – Μάβερικς 107-125: Σε… beast mode ο Ντόντσιτς, συνέχισαν το νικηφόρο σερί (vid)

Σαν Σήμερα: H τιτανομαχία Χάμιλτον-Φερστάπεν στο Μπαχρέιν (vid)

Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε ατύχημα με το κομβόι του προέδρου Τζο Μπάιντεν

Αφήστε ένα σχόλιο